Oğuz Sasi Hakkındaki Görüşleriniz

Alina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Oğuz Sasi hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Çok zeki biri ama yayınlarda insanlar onu daha çok dinlesin diye arada bir şaklabanlık yapıyor. Birçok yayınını izlemişimdir düşündürten sözleri çok oldu .

Aga tas.k konu açayım dedim yine fazla yorum gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok zeki biri ama yayınlarda insanlar onu daha çok dinlesin diye arada bir şaklabanlık yapıyor. Birçok yayınını izlemişimdir düşündürten sözleri çok oldu .
Şeker hastalığı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ateist olan varmı yazan kişinin konusu şuan doldu taştı

Bana hitap etmiyor. Yayınladığı içeriklere girip, bakasım gelmiyor.

Mağazaya gittikten sonra mağazadaki kameralar dua eder Allah'ım beni almasın diye.

Oldukça kültürlü birisi. İnsanlar sadece yayınlarından Oğuz abiye karşı büyük bir ön yargı ile yaklaşıyor ama gayet aklı başında, kültürlü ve bilgi dolu birisi ünlenmeden önce hatta çok uzun yıllardır kendisini takip ediyorum ve bazı konularda özellikle bilim, uzay konularında bilgi yüklü birisi olduğunu düşünüyorum.

Ama yayınlarından artık eskisi kadar keyif alamıyorum ünlenmeden önce çok kemik bir kitle vardı o kitle ile muhteşem sohbetler ve oyunlar attığımı bilirim birbirimizi tanımamıza rağmen gerçekten oldukça seviyeli bir sohbet olurdu aramızda arada makara da yapardık, şimdi sohbete gelip ''Oğuz abi vawwww'' diye bağıran, düşüncesizse hareket edenler ile doldu kanal...

Oldukça kültürlü birisi. İnsanlar sadece yayınlarından Oğuz abiye karşı büyük bir ön yargı ile yaklaşıyor ama gayet aklı başında, kültürlü ve bilgi dolu birisi ünlenmeden önce hatta çok uzun yıllardır kendisini takip ediyorum ve bazı konularda özellikle bilim, uzay konularında bilgi yüklü birisi olduğunu düşünüyorum.

Ama yayınlarından artık eskisi kadar keyif alamıyorum ünlenmeden önce çok kemik bir kitle vardı o kitle ile muhteşem sohbetler ve oyunlar attığımı bilirim birbirimizi tanımamıza rağmen gerçekten oldukça seviyeli bir sohbet olurdu aramızda arada makara da yapardık, şimdi sohbete gelip ''Oğuz abi vawwww'' diye bağıran, düşüncesizse hareket edenler ile doldu kanal...
Evet özellikle bilim kurgu ve uzay sohbeti efsane zaten bu senenin başında öyle tanıdım.
Birde o hareketleri yapmasının bir nedeni de şeker hastası olması

Hiç sevmem kendilerini.

eglencelı adam yayın dıscord sunucunda gırmıstım 1 ay takıldım cok bos ınsan var ama sası sabahın herhangı bır saatınde gece oyle yayına gelıp oraya ozel canlı yayın yapıyordu konusuyordu herkesle ama canlı yayında bılım konusunda konustugu cogu sey bılgısız ve cahılce bunu ılgı cekmek ıcın mı yapıyor bılmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,694
Üyeler
186,519
Son üye
ahmet kuş
Geri