Doları nasıl düşürebiliriz

Luftwaffe

80+
Reaksiyon skoru
190
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(

Dolar yak iphone parçala Amerika senin gücünü görecek doları düşürecektir

Türk lirası yakarak(evde denemeniz tavsiye edilmez. Aksi takdirde babanız tarafından ölümle tehdit edilebilirsiniz.)

Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Eğer ürün fiyatından fazla vergi koymak yerine üretim yaparsak belki bi tık düşebilir

evde şalgam hazırla donanım arşivi forum olarak toplanıp tübitaka gidelim ordan amerikaya amerikadan dünya ya şalgam dağıtırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,727
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri