Neler Yeni

Doları nasıl düşürebiliriz

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Ülkemizdeki Yönetimin Üretime Dayalı Ekonomiye Geçmesi Lazım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
berat redflag : neymiş efendim bi savaş ekonomik kriz çıksa da dolar yükselse... çok beklersiniz
yigenim vatan hayini olmak istemiyosan dolarını bozdur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar yakarsan doların fiyatı artar
ironi muhtemelen

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
bak burdan 50 kuruşa su alıyorsun amerikada 50 cent e satsan bile kardasın böyle yapa yapa dolar kasıyoruz sonra türkiyeye gelip tak diye bozduruyoruz yarı yarıya düşüyor

helpyardımplz

80+ Silver
Eğer ürün fiyatından fazla vergi koymak yerine üretim yaparsak belki bi tık düşebilir
Sence türkiye de üretim yapabilecek biri var mı ? varsa bile sence ona destek olurlar mı ? zaten ülkem öyle bir ülke ki üretenden daha fazla kazanıyor. Yurt dışından araba geliyor %220 vergi koyuyor üretenden daha fazla kazanıyor.

MsiBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Baran Şahoğlu
Yatak altı dolarlarımızı mikser makinasına sokarak bir youtube videosu çekilebilir. Millet teşvik edilir ve dolarlar piyasadan çekilir ya da patates üretimi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konuşacak çok şey var...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
berat redflag : neymiş efendim bi savaş ekonomik kriz çıksa da dolar yükselse... çok beklersiniz
yigenim vatan hayini olmak istemiyosan dolarını bozdur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ironi muhtemelen
Iron i felan değil. Dolar yakarsan doların fiyatı artar. Dolar sayısı ülkende ne kadar azsa kendi paran o kadar değer kaybeder. Biz sürekli alim yaptığınızdan(ki dolarla yapiliyor) merkez bankasının dolar rezervi kalmıyor. Bu nedenle tl ni dolar karşısında degeri dusuyor.hatta Bunu kısa vadede engellemek için de swap anlaşmaları yapılıyor. Bilmeden konuşma

firatbey

80+ Silver
Keke bak şimdi ülkece herkes Youtube kanalı açıyoruz sonra herkes birbirine abone oluyor sonra video atıyor herkes. Tüm ülke her videoyu izliyor 80 milyon abonemiz var zaten 6 milyar küsür görüntülenme oluyor toplam herkesin hesabına para yatıyor dolar olarak sonra bozduruyoruz ülkeye döviz giriyor dolar 2 TL oluyor hadi eyvallah

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
çembe takalım belki düşer

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
80 Milyon aynı anda Allah'ım doları düşür diye dua edecek. şak dolar 1tl

Top Bottom