Neler Yeni

Doları nasıl düşürebiliriz

Gamer_g

80+ Bronze
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Doları yak iPhone varsa kır 🤣

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Doların düşmesiyle benim rtx 3080 almamla doğru orantılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
Yahu ekonomimiz zaten b*ktan. Moraller zaten bozuk. Birde adam ciddi bir şey sormuş, ekserî alay etmiş ağlanacak halimize güler gibi. Ama sıktı artık şu espriler. Gerçekten atılan bazı yorumlar sırf reaksiyon kasmak, rütbe atlamak için. Saçma sapan esprilerle karın ağrısı oluşturuyorsunuz. Bir fikriniz varsa paylaşın. Yoksa susun.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ancak yönetim anlayışını değiştirirseniz bir şeyler yapabilirsiniz.Çünkü ülkenin herhangi bir mevkisindeki kişilerin yetkisi var ama bilgisi yok.Bilgisi olanların da yetkisi yok.Yok üretim yapalım yok şunu yapalım vs.nin hiçbir önemi yok.Siz ne kadar üretim yapsanız da destek veren olmadıkça hiçbir şey olmayacak.

T.P.G.

80+ Titanium
Ancak yönetim anlayışını değiştirirseniz bir şeyler yapabilirsiniz.Çünkü ülkenin herhangi bir mevkisindeki kişilerin yetkisi var ama bilgisi yok.Bilgisi olanların da yetkisi yok.Yok üretim yapalım yok şunu yapalım vs.nin hiçbir önemi yok.Siz ne kadar üretim yapsanız da destek veren olmadıkça hiçbir şey olmayacak.
Fakat bakıldığında Türkiye yi yönetebilecek bir beyin olduğunu düşünmûyorum. Hepsi dahil 1 kißi bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Ülkenin Dış borç Açığı var ve ülkeye döviz sokularak ama bu gidişatla Hiç sanmıyorum

Top Bottom