Doları nasıl düşürebiliriz

Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
F12

Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Doları Düşüremeyerek Doları Düşürebiliriz :(

Dolara öyle bir sövecez ki itibarı düşecek doların.

Keke bak şimdi ülkece herkes Youtube kanalı açıyoruz sonra herkes birbirine abone oluyor sonra video atıyor herkes. Tüm ülke her videoyu izliyor 80 milyon abonemiz var zaten 6 milyar küsür görüntülenme oluyor toplam herkesin hesabına para yatıyor dolar olarak sonra bozduruyoruz ülkeye döviz giriyor dolar 2 TL oluyor hadi eyvallah
toplam

6.4e+17 görüntülenme elde etmiş oluruz.

üretim üretim üretim... ülkemiz bugün üretime başlasa bu ekonominin düzelmesi BAŞA KİM GELİRSE GELSİN en az 10-15 yıl sürer... Bizim her şeyden önce de insan üretmemiz lazım :)

Sence türkiye de üretim yapabilecek biri var mı ? varsa bile sence ona destek olurlar mı ? zaten ülkem öyle bir ülke ki üretenden daha fazla kazanıyor. Yurt dışından araba geliyor %220 vergi koyuyor üretenden daha fazla kazanıyor.
Katıldiğım var katılmadıgım var.
Örnek: Türkiyenin uçan arabası (gerçek)

piyasaya dolar sürerek zaten onun haricinde pek bir şey yok

Kabaca ve kısaca söylemek gerekirse; yurtdışına satış yapıp ülkeye döviz sokman gerek. Ürün, hizmet, döviz alıp satmak vs.
Türk üretimi olan ürünleri kullanabilirsin. Yabancı menşeili ürünleri kullanmak istersen 2. el satın alman lazım.

Bu sorunu biz değil Merkez bankası düşünmeliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,907
Üyeler
189,346
Son üye
wipexxxx
Geri