Neler Yeni

Doları nasıl düşürebiliriz

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
F12

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar kendi bütçemiz dışında genel bı sorunumuz var bu ülkenin gençleri olarak doların düşmesine nasıl katkıda bulunabiliriz tamam sinirleniyorum filan ama bişey yapmamız lazım biz genel olarak pcdeb etkileniyoruz ama bebek bezi hatta aldığınız peçete bile etkileniyor bişey yapmamiz lazım :(
Doları Düşüremeyerek Doları Düşürebiliriz :(

LahmatsuDcr

80+ Silver
Dolara öyle bir sövecez ki itibarı düşecek doların.

robin

80+ Silver
Keke bak şimdi ülkece herkes Youtube kanalı açıyoruz sonra herkes birbirine abone oluyor sonra video atıyor herkes. Tüm ülke her videoyu izliyor 80 milyon abonemiz var zaten 6 milyar küsür görüntülenme oluyor toplam herkesin hesabına para yatıyor dolar olarak sonra bozduruyoruz ülkeye döviz giriyor dolar 2 TL oluyor hadi eyvallah
toplam

6.4e+17 görüntülenme elde etmiş oluruz.

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
üretim üretim üretim... ülkemiz bugün üretime başlasa bu ekonominin düzelmesi BAŞA KİM GELİRSE GELSİN en az 10-15 yıl sürer... Bizim her şeyden önce de insan üretmemiz lazım :)

T.P.G.

80+ Titanium
Sence türkiye de üretim yapabilecek biri var mı ? varsa bile sence ona destek olurlar mı ? zaten ülkem öyle bir ülke ki üretenden daha fazla kazanıyor. Yurt dışından araba geliyor %220 vergi koyuyor üretenden daha fazla kazanıyor.
Katıldiğım var katılmadıgım var.
Örnek: Türkiyenin uçan arabası (gerçek)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
piyasaya dolar sürerek zaten onun haricinde pek bir şey yok

T.P.G.

80+ Titanium
Türkiye de uçan araba mı var ? :D ilk defa duydum. :D
Gerçekten var. Test aşamasında.
[/URL]
Mesaj otomatik birleştirildi:

@helpyardımplz pardon :D

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kabaca ve kısaca söylemek gerekirse; yurtdışına satış yapıp ülkeye döviz sokman gerek. Ürün, hizmet, döviz alıp satmak vs.
Türk üretimi olan ürünleri kullanabilirsin. Yabancı menşeili ürünleri kullanmak istersen 2. el satın alman lazım.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bu sorunu biz değil Merkez bankası düşünmeliydi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram