Yardım Turknet ekipleri gelmedi

Reaksiyon skoru
5
Dostlar yaklaşık 7-8 gün önce tuknete yolladığım belgeler onaylandı ve aktivasyona başladılar 1gun sonra da aradılar güya turktelekom ekipleri gelmiş adres kapaliymis ve evde yokmuşum bende evdeydim adreste kapalı değildi. Aradan kayıt vs de olusturdu müşteri hizmetleri 7-8 gün geçmesine rağmen herhangi bir ekip bağlantı için gelmedi aranızda bu sorunu yaşayan ve çözen varmı sizce neyapayim?

Türk Telekom bilerek yapıyor çoğunlukla bunu. Açıkçası sıkıştırmaktan başka bir şey yapamazsın maalesef.
Üstad. Önerilen bir net mi ? Şuan superonline kullanıyorum. Mıllet turktelekomda 5 para etmez 10mbit’e 75 lira para verıyor. Bunlar alabıldıgın hıza kadar verenılıyorlar 70 liramı ne birde.

Üstad. Önerilen bir net mi ? Şuan superonline kullanıyorum. Mıllet turktelekomda 5 para etmez 10mbit’e 75 lira para verıyor. Bunlar alabıldıgın hıza kadar verenılıyorlar 70 liramı ne birde.
Başkan internet hızı konusunda sıkıntı yasamayabilirsin ama müşteri hizmetleri ve kurulum konusunda birtek ben değil baya kişi mağdur herkes bekliyor müşteri hizmetleride fazla ilgilenmio o yönden biraz sıkıntı.altyapin var ise 35+Mbps hız alabiliyosun 76 TL de aylik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom bilerek yapıyor çoğunlukla bunu. Açıkçası sıkıştırmaktan başka bir şey yapamazsın maalesef.
Öyle yapicam sürekli ariyicam Daha baskın düşmeye çalışcam

merhaba bende türk telkom saha olarak çalışıyorum türknet vs diğer ıssleri kutuya kadar bırakıyoruz şu dönemde iş yoğunluğu olduğu için adres önünde fazla bekleyemiyoruz...
Birde şöyle bir durum var diğer ıss lerden bize her geri dönüş bizim için sıkıntı ekip puanını düşürür arkadaşlar kutuya kadar hattı bırakmışlardır bi kontrol edin derim

merhaba bende türk telkom saha olarak çalışıyorum türknet vs diğer ıssleri kutuya kadar bırakıyoruz şu dönemde iş yoğunluğu olduğu için adres önünde fazla bekleyemiyoruz...
Birde şöyle bir durum var diğer ıss lerden bize her geri dönüş bizim için sıkıntı ekip puanını düşürür arkadaşlar kutuya kadar hattı bırakmışlardır bi kontrol edin derim
Merhaba ben TTnet e basvurdumda ayın 23 ünde randevu alınmış ayın 13 ünde garanti gelicekler mi yoksa yine bir sorun mu olucak ?
Birde gelip evde modem kurulumu yapılıyor değilmi biz pek hat çekmekten kablolardan anlamayız da ?

Merhaba ben TTnet e basvurdumda ayın 23 ünde randevu alınmış ayın 13 ünde garanti gelicekler mi yoksa yine bir sorun mu olucak ?
Birde gelip evde modem kurulumu yapılıyor değilmi biz pek hat çekmekten kablolardan anlamayız da ?
Yasal süre 15 gün içerisinde gelinir
Eğer dairenizde hali hazırda kurulu bir telefon hattı varsa onun üzerinde gelip daireye kadar bağlarlar

Yasal süre 15 gün içerisinde gelinir
Eğer dairenizde hali hazırda kurulu bir telefon hattı varsa onun üzerinde gelip daireye kadar bağlarlar
Ankastre hat çekimi bölge bölge değişiyor kablo çekmeye bilirler

[/QUOb
Baktım etiketleme falanda yapılmamış zaten kablo çekili sadece kepkeple cakicaklar başka bişey yok işte .

Dostlar yaklaşık 7-8 gün önce tuknete yolladığım belgeler onaylandı ve aktivasyona başladılar 1gun sonra da aradılar güya turktelekom ekipleri gelmiş adres kapaliymis ve evde yokmuşum bende evdeydim adreste kapalı değildi. Aradan kayıt vs de olusturdu müşteri hizmetleri 7-8 gün geçmesine rağmen herhangi bir ekip bağlantı için gelmedi aranızda bu sorunu yaşayan ve çözen varmı sizce neyapayim?
Tam anlayamadım. Başlık türknet ama içerik TTNet ??

Baya zamandır bekliyorum bağlantıda yok bu zamanda evde öğrencilerde var derslerden geri kaliyolar 8 gün içinde bir bağlantıyı yapamadilarsa artık ne diyeyim

Tam anlayamadım. Başlık türknet ama içerik TTNet ??
TTNet değil turknet den internet hizmeti almak istiyorum bu kurulum islerinide turktelekom ekibi yapıyor turknet in ekibi yok

Turknet çağrı merkezini ara, yetkili temsilciye bildir hallederler 2-3 gün içinde.

Millenicom kullanmanı tavsiye ederim hep whatsapp hem telefon hem de onlineişlemlerden her an ulaşabiliyorsunuz ve sorununuza kesin çözüme buluyolar 1 ay bedava zaten bide tanıdık varsa kod alırsan 2 ay bedava kullanırsın bide tahahüt yok istedin zaman iptal edebilirsin.

Geri