istanbulda oturuyorsan ve hazır sistem almadıysan veya onlara toplattırmadıysa 3-4-5 güne gelir cuma günü sipariş ettiysen yarına kadar gelir bence biraz uzun sürmüş hala gelmediyseSelamlar, itopyadan işlemci, anakart, kasa ve PSU aldım İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum siparişi cuma günü verdim tahmini ne zaman kargoya verilir ve elimde olur pandemi döneminde?
Yok hayır kendim topluyorum ayrıca cuma yazmışım cumartesi yerine özür dilerim.istanbulda oturuyorsan ve hazır sistem almadıysan veya onlara toplattırmadıysa 3-4-5 güne gelir cuma günü sipariş ettiysen yarına kadar gelir bence biraz uzun sürmüş hala gelmediyse
onlara toplattıysan veya hazır sistem alırsan 7-8 güne hatta bazen 10 güne bile getirebiliyorlar o yüzden hafta sonuna kadar gelirYok hayır kendim topluyorum ayrıca cuma yazmışım cumartesi yerine özür dilerim.
Cumartesi verdiysen muhtelemen çarşamba yada perşembe gelecektir.Selamlar, itopyadan işlemci, anakart, kasa ve PSU aldım İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum siparişi cumartesi günü verdim tahmini ne zaman kargoya verilir ve elimde olur pandemi döneminde?