İtopya Pandemi Kargo Süresi

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Selamlar, itopyadan işlemci, anakart, kasa ve psu aldım İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum siparişi cumartesi günü verdim tahmini ne zaman kargoya verilir ve elimde olur pandemi döneminde?

Selamlar, itopyadan işlemci, anakart, kasa ve PSU aldım İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum siparişi cuma günü verdim tahmini ne zaman kargoya verilir ve elimde olur pandemi döneminde?
istanbulda oturuyorsan ve hazır sistem almadıysan veya onlara toplattırmadıysa 3-4-5 güne gelir cuma günü sipariş ettiysen yarına kadar gelir bence biraz uzun sürmüş hala gelmediyse

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
istanbulda oturuyorsan ve hazır sistem almadıysan veya onlara toplattırmadıysa 3-4-5 güne gelir cuma günü sipariş ettiysen yarına kadar gelir bence biraz uzun sürmüş hala gelmediyse
Yok hayır kendim topluyorum ayrıca cuma yazmışım cumartesi yerine özür dilerim.

Yok hayır kendim topluyorum ayrıca cuma yazmışım cumartesi yerine özür dilerim.
onlara toplattıysan veya hazır sistem alırsan 7-8 güne hatta bazen 10 güne bile getirebiliyorlar o yüzden hafta sonuna kadar gelir

• Beğen
Selamlar, itopyadan işlemci, anakart, kasa ve PSU aldım İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum siparişi cumartesi günü verdim tahmini ne zaman kargoya verilir ve elimde olur pandemi döneminde?
Cumartesi verdiysen muhtelemen çarşamba yada perşembe gelecektir.

• Beğen
Geri