crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
- Reaksiyon skoru
- 38,617
Reaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorumYaş sınırı 16'ya indirilmiştir.
Reaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorumYaş sınırı 16'ya indirilmiştir.
REİS SEN OL KESİNLİKLEReaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorum.
Fena olur beeReaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorum.
Aday olsam mı bilmiyorum.Yaş sınırı 16'ya indirilmiştir.
Çok kararsızım şuan.Aday olsam mı bilmiyorum.
Hatta vazgeçtim.Aday olsam mı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok kararsızım şuan.
Zamanim olsa ben olurdumDostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 16 yaş ve üzeri.*
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,
Benim üniversite hedeflerim var. Ve evde 1 tane ders çalış diyen boss var.Olmaz. Adamın iş gücü var. Ve Türkçe olmaz. Sen ol
Adamın ne dediği anlaşılmıyor ayrıca işi gücü var.Buarada @Rambo_87 moderatör olsa forum redditi sollar.
Boss varsa iş sıkıntı. Ünidede inş BossBank iş görürBenim üniversite hedeflerim var. Ve evde 1 tane ders çalış diyen boss var.