- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,717
SDN'de yaş sınırı yoktu.@Emir Aydın daha önce SDN'de moderatörlük yaptın. Kaç yaşındasın ki yaşın tutmuyor?
Burada 18 yaş sınırı var, o yüzden olamıyorum.
16 yaşındayım.
SDN'de yaş sınırı yoktu.@Emir Aydın daha önce SDN'de moderatörlük yaptın. Kaç yaşındasın ki yaşın tutmuyor?
@Emir Aydın daha önce SDN'de moderatörlük yaptın. Kaç yaşındasın ki yaşın tutmuyor?
16 yaşındayım![]()
Oradaki sistemi beğeniyorum.SDN'de yaş sınırı yoktu.
Burada 18 yaş sınırı var, o yüzden olamıyorum.
16 yaşındayım.
Modluk istemiyorum. Zaten mod olsam kıyamet kopar.Buarada senden iyi moderatör olur yaşın tutuyorsa @Emirhandkee
Mesela nolur ? İlk beni mi banlarsın ?Modluk istemiyorum. Zaten mod olsam kıyamet kopar.![]()
ve birden ban fırtınası başlamıştır.Modluk istemiyorum. Zaten mod olsam kıyamet kopar.![]()
Kimse kimseyi kafasına göre banlayamaz eğer banlarsa kendisi perma yer aynı zamanda modluktan alınır.ve birden ban fırtınası başlamıştır.
Banlayıpta perma yer.Kimse kimseyi kafasına göre banlayamaz eğer banlarsa kendisi perma yer aynı zamanda modluktan alınır.
Konu dışı kategorisi adam olur.Mesela nolur ? İlk beni mi banlarsın ?
Biliyoruz şakasına diyoruz.Kimse kimseyi kafasına göre banlayamaz eğer banlarsa kendisi perma yer aynı zamanda modluktan alınır.
İyi bişey bu.Konu dışı kategorisi adam olur.
Ban yiyenlerin banını açarlar. Zor bir şey değil ve bunu söyleyen modem resetleyip multi açmaya çalışan birisi.Banlayıpta perma yer.