Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Güldürme beni18 yaş olmasa ben olurdum
Güldürme beni18 yaş olmasa ben olurdum
Yaş olayı olmasa çok iyi modluk yapacak arkadaşlar var 16 ya indirilmeli sınır.Hâlâ formata uygun bir başvuru gelmedi.
29K arasından mod illa alınır dedim alınamadı ya la. Şuu uyarı ve yaş işini biraz gevşetseniz hani hazır konusu açılmışkenHâlâ formata uygun bir başvuru gelmedi.
Bakalım duruma göre hareket edilir.29K arasından mod illa alınır dedim alınamadı ya la. Şuu uyarı ve yaş işini biraz gevşetseniz hani hazır konusu açılmışken
Mesela yaş 16 olmalı. Uyarı işi yerine uzaklaştırma almamış olmalı gibi gibi.Bakalım duruma göre hareket edilir.
hocam artık gevşetin kuralları. bu konu kirlendi yeni konu açın bence. yoksa çıkmayacakDostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 18 yaş ve üzeri.
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,
Ben olabilir miyim acaba ?Dostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 18 yaş ve üzeri.
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,
+Öncelikle hortlattığım için özür dilerim. Şuan moderatör olmak için adaylar belirlendi mi hocam ?
bende merak ettim valla acaba kimler belirlendiÖncelikle hortlattığım için özür dilerim. Şuan moderatör olmak için adaylar belirlendi mi hocam ?
Kimse belirlenmemiş ama hala güncelleme yapmıyorlar.bende merak ettim valla acaba kimler belirlendi