Başvurdun mu?Reaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorum .
Başvurdun mu?Reaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorum .
Başvurayım mı?Başvurdun mu?
Başvur başvur.Başvurayım mı?
Reaksiyon ödülü konusunu merak ediyorum.
Aga başvurursan o iş yatar. Ona gore.Başvurayım mı?
Başvur başvur.
Konuda zaten "Bu gönderinin altında" diyor, eğer kabul edilirse özel mesajdan iletişime geçilecek diyor.Aga başvurursan o iş yatar. Ona gore.
Senden bir ricam varBaşvurayım mı?
Boss pek sıkıntı degil de dersler sorun.Boss varsa iş sıkıntı. Ünidede inş BossBank iş görür
abim 17 yaşındayım bütün günüm neredeyse foeumda geçiyor adalete ve disipline önem veririm bana bakabilirsiniz istersenizDostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 16 yaş ve üzeri.*
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,
nasıl başvurucamKonuda zaten "Bu gönderinin altında" diyor, eğer kabul edilirse özel mesajdan iletişime geçilecek diyor.
Şimdi özel mesaj atmayayım, uygun görürlerse mesaj atarlar, bu kadar basit.
Ben başvurmak istiyorum ama yaşım 12Dostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 16 yaş ve üzeri.*
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,