knkm o ssd nin yada hdd nin hızına baglı olarak değişir bazen öyle kalıyor sonra birden %60 70 lere çıkıyorPC sıfırlıyordum. Tamamen sıfırlama seçeneğiyle 20 25dkdir %35 değerinde kaldı neden kaldı?
Yeniden başlat kısmından gelişmiş ayarlar ve sıfırlamaya geldim başka çarem yoktu bilgisayar onarıma hazırlanıyor uyarısı aldım düzelmediWindows un sıfırlama seçeneklerinden mi sıfırladınız ?
Anladımknkm o ssd nin yada HDD nin hızına baglı olarak değişir bazen öyle kalıyor sonra birden %60 70 lere çıkıyor
Format nasıl olcak daSIfırlama, format at.
Onun dışında sıfırlarken böyle takıldığı oluyor. Beklemen lazım.
Normaldir. Biraz başka şeylerle uğraş, bir bakarsın %90 olmuşNormaldir dimi. Beklemekten başka çarem de yok aslında
Şimdi fark ettim de format daha iyiymiş. Ben tamamen sıfırlama ile yapmıştım bunu bu sekilde bir sorun olur mu eski dosyalar kalır mı?Normaldir. Biraz başka şeylerle uğraş, bir bakarsın %90 olmuş![]()
Bu konu hakkında detaylı bilgim yok maalesef.Şimdi fark ettim de format daha iyiymiş. Ben tamamen sıfırlama ile yapmıştım bunu bu sekilde bir sorun olur mu eski dosyalar kalır mı?
Teşekkür ederimaynısı bendede olmuştu laptopumda bekledim 1 2 saat direk 93 e attı
Yeni konu açayımBu konu hakkında detaylı bilgim yok maalesef.