Ekran kartına termal macun sürdükten sonra feci FPS düşüşü

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Arkadaşlar ekran kartına termal macun sürmüştüm sıcaklık 90 ları görüyordu. 80 i zor gördü sürdükten sonra ama çok fena FPS düşüşü ve drop yaşadım.
Ekran kartım: Msi Gaming X RX 480
@Emirhandkee
@crazyreign
@Linux
@İbrahim Özel
@RevDeisDou
Hangi konu da kimleri etiketlemeliyiz konusun da gördüm :D Bu yüzden etiketledim bu kadar kişiyi. Birde çıldırıcam artık 4000TL boşuna gitmesin şu soruna çözüm arayayım diye etiketledim. Termal macunum: Arctic MX-4 2019 Edition.
Sistemim:
Anakart: MSI H301M PRO-VDH PLUS
RAM: Kingston 1x16 GB RAM
İşlemci: İntel Core i3 9100F
Ekran kartı: Msi Gaming X RX 480
PSU: Xigmatek X-Power 600W
Kasa: Dark N10 Pro
SSD: Samsung 860 Evo 250GB
HDD: WD Blue 1TB HDD
Monitör: LG 22MK400H-B

Son düzenleme:
Akım iletkeni ise sürülmez, paslandırıcı birşeyse de sürülmez. Normal macunlarda bu gibi sorunlar olmaz, tabii.

Termal ped mi vardı GPU'nun üzerinde?

GPU' nun üzerine sürmedin mi
İçini açtım işte en çok termal macunun yoğun olduğu yere sürdüm silip termal macunu. Bu arada normal peçete ile sildim termal macunu ve etrafındakilerini ise taşan kısmını ise yani kolonyalı peçete ile aldım.

İçini açtım işte en çok termal macunun yoğun olduğu yere sürdüm silip termal macunu. Bu arada normal peçete ile sildim termal macunu ve etrafındakilerini ise taşan kısmını ise yani kolonyalı peçete ile aldım.
Yukarıda attığın videonun kapağındaki termal macun olan yere sürdün dimi.

Islak mendille gpu nun üstündeki eski macunla soğutma blogundakini temizlesen daha iyiydi. Fanların kablosunu taktın mı ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri