Neler Yeni

Arkadaşlar Sizce Ekran Kartıma Termal Macunu Kendim Sürebilirmiyim?

pentiti

80+ Silver
Mecbur kendim yapacağım. Benim için çok büyük risk birinin yardım etmesi gerek. Yoksa kasayı daha sökmeden mal gibi kalırım.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ya ben kendim 0'dan bilgisayar toplarken normalde 1 saat süren işi 6 saatte yaptım.Sen sıfır bilgi ile nasıl yapmayı planlıyorsun bunları hiç emin değilim :)

Bilene yapması kolay ama bilmeyene zor, sökmesine sökersin de geri takması sökmeye göre daha zor olucaktır. Bilen biri olsun yanında, yoksa işin içinden çıkamazsın :/

pentiti

80+ Silver
Ya ben kendim 0'dan bilgisayar toplarken normalde 1 saat süren işi 6 saatte yaptım.Sen sıfır bilgi ile nasıl yapmayı planlıyorsun bunları hiç emin değilim :)

Bilene yapması kolay ama bilmeyene zor, sökmesine sökersin de geri takması sökmeye göre daha zor olucaktır. Bilen biri olsun yanında, yoksa işin içinden çıkamazsın :/
Bilen birini de tek burada bulabilirim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Garantisi yoksa sürersin. Bu videoda bir örnek var:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuçta yapmışsın 6 saatte bile olsa :D

pentiti

80+ Silver
Garantisi yoksa sürersin. Bu videoda bir örnek var:

Sonuçta yapmışsın 6 saatte bile olsa :D
Garanti yok. O videoda örnek var ama bu kart o videodan 2 yıl sonra çıktı yani yoksa sürerdim. Benim için hatta en sıkıntı olay ekran kartının parçalarını söktükten sonra geri doğru düzgün vidalamayı nasıl yapacağım ya yapamazsam.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Garanti yok. O videoda örnek var ama bu kart o videodan 2 yıl sonra çıktı yani yoksa sürerdim. Benim için hatta en sıkıntı olay ekran kartının parçalarını söktükten sonra geri doğru düzgün vidalamayı nasıl yapacağım ya yapamazsam.
Sökmeyi yaparsan takmayı çok rahat yaparsın. Sonuçta neyin nereye gireceğini öğrenmiş oluyorsun. Ama dikkat et ekran kartının fan kablosunu koparma heatsinki çıkartırken.

pentiti

80+ Silver
Yav şimdi yapsammı acaba. Ya mal gibi kalırsam..

Sökmeyi yaparsan takmayı çok rahat yaparsın. Sonuçta neyin nereye gireceğini öğrenmiş oluyorsun. Ama dikkat et ekran kartının fan kablosunu koparma heatsinki çıkartırken.
Ulab saçma olucak ama babam da diyor ki ekran kartına zarar veriyor falan diyor o sadece termal macun sürmeyi biliyor yani montaj bilgisi falan var onun dışında hiç bir şey hakkında bilgisi yok. Tek yapabileceğim an bu termal macun sürme işlemini gece çünkü sabahları görebilir ve izin vermeyebilir. Bruh.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yav şimdi yapsammı acaba. Ya mal gibi kalırsam..

Ulab saçma olucak ama babam da diyor ki ekran kartına zarar veriyor falan diyor o sadece termal macun sürmeyi biliyor yani montaj bilgisi falan var onun dışında hiç bir şey hakkında bilgisi yok. Tek yapabileceğim an bu termal macun sürme işlemini gece çünkü sabahları görebilir ve izin vermeyebilir. Bruh.
Gizli gizli yap işte :D

Top Bottom