Neler Yeni

Arkadaşlar Sizce Ekran Kartıma Termal Macunu Kendim Sürebilirmiyim?

pentiti

80+ Silver

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Donanım bilgim gram yok. Mouse takmayı biliyorum. Klavye de. 😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgim yoktu. Sonra bu foruma kayıt oldum ve neyin kötü olup olmadığını öğrendim. Daha önce Technopattaydım oradan bir şeyler biliyorum sanıyodum.
technopat ta kötü değil ki?

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Donanım bilgim gram yok. Mouse takmayı biliyorum. Klavye de. 😎

Bilgim yoktu. Sonra bu foruma kayıt oldum ve neyin kötü olup olmadığını öğrendim. Daha önce Technopattaydım oradan bir şeyler biliyorum sanıyodum.
hocam işlem çok basit fakat dediğim gibi donanım bilginiz yoksa riske girmeyin

pentiti

80+ Silver
technopat ta kötü değil ki?
Yok zaten kötü anlamında söylemiyorum. Oradan da bilgiler öğrendim bir şeyler bildiğimi sanıyodum 2 forumda olunca ve burada çok takıldığım da öğrendim işte.

hocam işlem çok basit fakat dediğim gibi donanım bilginiz yoksa riske girmeyin
Birisinin bana aktif chat gibi her saniye ne yapacağımı söylerse anca yaparım.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Yok zaten kötü anlamında söylemiyorum. Oradan da bilgiler öğrendim bir şeyler bildiğimi sanıyodum 2 forumda olunca ve burada çok takıldığım da öğrendim işte.
Ben de technopat ı bıraktım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
yanlış anlamayın kötülemek için demiyorum
ortalama zeka seviyesinde bulunan her birey youtube'dan ekran kartı kapağı çıkarma macun sürme vs diye aratıp bu işlemi gerçekleştirebilir
bunu aynı şekilde sen de deneyebilirsin ki başka birine parayla bu işi yaptırmayı düşünüyorsan gereksiz israf olur.

pentiti

80+ Silver
yanlış anlamayın kötülemek için demiyorum
ortalama zeka seviyesinde bulunan her birey youtube'dan ekran kartı kapağı çıkarma macun sürme vs diye aratıp bu işlemi gerçekleştirebilir
bunu aynı şekilde sen de deneyebilirsin ki başka birine parayla bu işi yaptırmayı düşünüyorsan gereksiz israf olur.
Yok işte 11 yaşımdayım ve ve evet biraz şey gelcek ama babam izin vermiyor ve uğraşamam diyor o işi geç diyor ve benim bilgisayara zararr vermemden korkuyor. Bu arada youtube dakiler kart ile benim kart aynı değil ben kartı çıkarttım diyelim daha hangi vidayı çıkartcağım da kalırım öyle :D

Eeee ne yapam şimdi kasayı sökeyimmi?

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Yok işte 11 yaşımdayım ve ve evet biraz şey gelcek ama babam izin vermiyor ve uğraşamam diyor o işi geç diyor ve benim bilgisayara zararr vermemden korkuyor. Bu arada youtube dakiler kart ile benim kart aynı değil ben kartı çıkarttım diyelim daha hangi vidayı çıkartcağım da kalırım öyle :D

Eeee ne yapam şimdi kasayı sökeyimmi?
yaşının küçük olduğunu bilmiyordum çok ısınmıyorsa ben karışma derim olmadı ısındığını babana kanıtlarsın baban yardımcı olmaya çalışır ya da son çare bilgisayarcıya gidersiniz.

pentiti

80+ Silver
yaşının küçük olduğunu bilmiyordum çok ısınmıyorsa ben karışma derim olmadı ısındığını babana kanıtlarsın baban yardımcı olmaya çalışır ya da son çare bilgisayarcıya gidersiniz.
Babam imkanı yok imkansız bir şekilde asla ve asla asla asla asla asla asla bilgisayarcıyla uğraşmaz. Birde sırtında ağrımı ne varmış o yüzden.

Mining yapacağım bu arada 86 derece oluyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Babam imkanı yok imkansız bir şekilde asla ve asla asla asla asla asla asla bilgisayarcıyla uğraşmaz. Birde sırtında ağrımı ne varmış o yüzden.

Mining yapacağım bu arada 86 derece oluyor.
tek kartla mining karlı olmaz aksine boşuna vakit kaybı ve zarar olur ki bilgin yoksa bu işe kalkışma derim.

pentiti

80+ Silver
tek kartla mining karlı olmaz aksine boşuna vakit kaybı ve zarar olur ki bilgin yoksa bu işe kalkışma derim.
Mining hakkında çok araştırmalarda bulundum zaten mining tavsiyesi istemedim ne yapacağımı biliyorum kar edip etmeyeceğimi göreceğim. Kartla zaten oyun falan oynamıyorum sorunlu bir kart ve kar edeceğini düşündüğüm için miningle ömrünü bitirsin istiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining hakkında çok araştırmalarda bulundum zaten mining tavsiyesi istemedim ne yapacağımı biliyorum kar edip etmeyeceğimi göreceğim. Kartla zaten oyun falan oynamıyorum sorunlu bir kart ve kar edeceğini düşündüğüm için miningle ömrünü bitirsin istiyorum.
yolun açık olsun brom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,104
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom