enes424224
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
intel i3 2100 3.10 Ghzİşlemciniz ne?
Evet, doğru işlemci ısındığı için performansını düşürüyor.Normalde lol oyununda 150 fps civarı alırken şuan 30 60 fps arası oynuyorum ve işlemci sıcaklığımda bu şekilde işlemcinin fps düşüşüne vs sebep olduğu doğru mu en son genel bir temizlik yapıp termal macunu sürdükten sonra olmaya başladı
Evet, doğru işlemci ısındığı için performansını düşürüyor.
Evet biraz kalın bir katman oldupeki kullandığınız termal macunu kalın mı sürdünüz yoksa termal macun sulumuydu
Evet ince katman şeklinde sürmedim kalın sürmüştüm ondan olabilir mi veya işlemci fanın tek ayagı kırık tam oturmuyor ama yinede işlemciye temas halindeKardeşim o sıcaklık ne öyle üstüne et koy pişer valla. Termal macunu ince bir katmanla sür.
Cpu kullanımında sorun yok tek derdim fps sorunu 100 fps birden düşmesi çok fazla gelmeye başladıbu yüzden metal plakaya ısıyı iyi iletmiyor olabilir
Termal macun'u olabildiğince ince sürmen gerekiyor. En iyi yöntem ortaya sıkıp soğutucu bastırmak, ya da bir kartla yaymak. Kalın bir katman olduğu için soğutucuya ısı tam iletilmiyor ve normalden bile fazla ısınıyor. Sıcaklığın çok yüksek sisteme zarar verebilir, elini çabuk tut.Evet biraz kalın bir katman oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet ince katman şeklinde sürmedim kalın sürmüştüm ondan olabilir mi veya işlemci fanın tek ayagı kırık tam oturmuyor ama yinede işlemciye temas halinde
Bugün ssd aldım ama hala farkını göremiyorum işlemlerim attığım her click geç yükleniyor yavaş çalışıyor gibi geliyor bilmıyorum cpu dan dolayı mıTermal macundan dolayıdır
Tam oturmuyorsa büyük bir ihtimal ondan kaynaklı işlemci ayağı al satılıyor zatenEvet biraz kalın bir katman oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet ince katman şeklinde sürmedim kalın sürmüştüm ondan olabilir mi veya işlemci fanın tek ayagı kırık tam oturmuyor ama yinede işlemciye temas halinde