Ses kalitesi orta seviyede olsa da olur, mikrofonu iyi olması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler herkese.
fury x öneririm. kablosuz da kullanılabilmesi çok iiSes kalitesi orta seviyede olsa da olur, mikrofonu iyi olması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler herkese.
FuryX ile Drop Plus arasında fark mı çok?![]()
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
kablosuzFuryX ile Drop Plus arasında fark mı çok?
Evet, sadece kablosuz değil.FuryX ile Drop Plus arasında fark mı çok?
Wireless farkı en önemlisiFuryX ile Drop Plus arasında fark mı çok?
kablosuzda yazılım çalışmasa bile kabloluda yazılımda ekolayzerda bassı fulleyince kafam dalgalanıyor mükemmel bass kalitesi varEvet, sadece kablosuz değil.
Ses olarak da çok daha iyi Fury X.
Wireless özelliğini kullanacağımı pek sanmıyorum ve yeşil tasarım hoşuma gitmedi. CM MH630 ya da Drop Plus düşünüyorum.Wireless farkı en önemlisi
Bence bu bile yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kablosuzda yazılım çalışmasa bile kabloluda yazılımda ekolayzerda bassı fulleyince kafam dalgalanıyor mükemmel bass kalitesi var
Bence de kullanma, bırak bize kalsın.Wireless özelliğini kullanacağımı pek sanmıyorum ve yeşil tasarım hoşuma gitmedi. CM MH630 ya da Drop Plus düşünüyorum.