CSGO PC RESTART HATASI DEVAM ETMEKTE

AlpLion

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar hepinize merhaba, bildiğiniz üzere 2 ay öncesinde kendime yeni PC almıştım ve CSGO'da aniden restart atıyordu PC kendine. Donanımsal anlamda bakacak olursak, RAMLER sıfırıyla değiştirildi, Yeni anakart alındı, SSD sıfırıyla değiştirildi, yen, PSU alındı, İşlemci sıfırıyla değiştirildi. Ekran kartını da gönderdiğimde yetkili servis bir sıkıntısı yok diye ekran kartını geri gönderdi. Neredeyse tüm parçaların değişmesine rağmen hata hala devam etmekte. Ne yapmam gerekiyor bir fikrim kalmadı.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
EKRAN KARTI: MSI RX 5700 XT GAMING X
SSD: WD WDC M2 NVME 500 GB
ANAKART: MSI B550 M MORTAR
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3600
RAM: GSKILL RIPSHAWS 2X8 CL 16 3200 MHZ RAM
KASA: THERMALTAKE COMMANDER G33
PSU: COOLER MASTER MWE 750W + 80 PLUS PSU

Farklı ekran kartı driver sürümlerinde test edin

Arkadaşlar hepinize merhaba, bildiğiniz üzere 2 ay öncesinde kendime yeni PC almıştım ve CSGO'da aniden restart atıyordu PC kendine. Donanımsal anlamda bakacak olursak, RAMLER sıfırıyla değiştirildi, Yeni anakart alındı, SSD sıfırıyla değiştirildi, yen, PSU alındı, İşlemci sıfırıyla değiştirildi. Ekran kartını da gönderdiğimde yetkili servis bir sıkıntısı yok diye ekran kartını geri gönderdi. Neredeyse tüm parçaların değişmesine rağmen hata hala devam etmekte. Ne yapmam gerekiyor bir fikrim kalmadı.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
EKRAN KARTI: MSI RX 5700 XT GAMING X
SSD: WD WDC M2 NVME 500 GB
ANAKART: MSI B550 M MORTAR
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3600
RAM: GSKILL RIPSHAWS 2X8 CL 16 3200 MHZ RAM
KASA: THERMALTAKE COMMANDER G33
PSU: COOLER MASTER MWE 750W + 80 PLUS PSU
Sadece CS:GO'da mı oluyor?

Geriye bi tek ekran kartı kalıyor, Nvidia bi anakartla denesen? Bi de kasada belki kısa devre yapan bi şeyler olabilir, toz bile yapıyordu diye hatırlıyorum bazen. Bi kontrol et elektrik kabloları bi şeye değiyor mu vs.

Sadece CSGO da oluyorsa koca bir LOL

Geriye bi tek ekran kartı kalıyor, Nvidia bi anakartla denesen? Bi de kasada belki kısa devre yapan bi şeyler olabilir, toz bile yapıyordu diye hatırlıyorum bazen. Bi kontrol et elektrik kabloları bi şeye değiyor mu vs.

Sadece CSGO da oluyorsa koca bir LOL
Evet sadece csgo da oluyor. Kasada kısa devre yapan bir şeyin oldugunu nasıl anlayabilirim?

CS:GO'nun güvenli modunu kapatıp dener misin?
Nasıl yapılcağı burada yazıyor.
Not: Güvenli modu kapattığınızda güven puanınız biraz düşecek.
FaceIT oynuyorum zaten olur denerim fakat bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Aramaya "Olay Görüntüleyicisi" yaz ve buraya gel:

1601678974462.png

Orada "Önemli" yazanları at bi' bakalım. Normalde orayı kaydet at diyecektim de sistem bilgisi içerebilir orası.

Ekran kartından şüpheleniyorum.

Ekler

• rteg.PNG
    rteg.PNG
    16.4 KB · Hit: 53
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,728
Üyeler
190,090
Son üye