Anakarti düzgün takmismiyim?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,424
Bu videoyu ben attim izlermisiniz?
Amakartta yanlis yaptigim bisey varmı

Sistemi çalıştırıp deneyebilirsin.

Ayrıca o PSU'un marka modeli nedir? Biraz eski gibi duruyor da.

Sistemi çalıştırmayı dene.

Anakartı kasaya tam oturttun mu arkadaki usb jak falan girişleri güzelce kasa arkasına oturdu mu

Sistemi çalıştırıp deneyebilirsin.

Ayrıca o PSU'un marka modeli nedir? Biraz eski gibi duruyor da.
Evet psu yu yakinda degistirmeyi düşünüyorum.
X4 860k ve rx 570 le sikinti cikarmiyordu.
Yeni islemcimin tdp si 65 yani eski işlemciden düşük bundada sıkıntı çıkarmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı kasaya tam oturttun mu arkadaki usb jak falan girişleri güzelce kasa arkasına oturdu mu
Oturdu

Evet PSU yu yakinda degistirmeyi düşünüyorum.
X4 860k ve rx 570 le sikinti cikarmiyordu.
Yeni islemcimin tdp si 65 yani eski işlemciden düşük bundada sıkıntı çıkarmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturdu
Tamam bütün kasa usb 3.0 hoparlör jak girişi ses kartı power switch reset switch ana power hepsini taktıysan. Bilgisayar açılıyorsa bir de test yap işlemci testi yap eğer ısınıyor ve kapanıyorsa işlemci fanını tam takamamışsın demektir veya termal macunu düzgün sürmemiş olabilirsin. Eğer test sonucunda da herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa güle güle kullan. Eğer ram de x.m.p varsa bios da xmp yi aktif et bide SSD için AHCİ modunu aktif et. Pubg mobile emülatör tarzı oyunlar oynuyorsan bios dan yine sanallaştırmayı da aktif et. Bir de biosu güncelle. Ondan sonra güzelce windows 10 kur. En temiz stabil çalışan driverı bulup internetten indir ekran kartı için. Diğer driverları windows 10 kendisi yüklüyor zaten uğraşmana gerek yok.
Bütün bunları yaptıktan sonra bence güle güle kullanabilirsin. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor yani.

Tamam bütün kasa usb 3.0 hoparlör jak girişi ses kartı power switch reset switch ana power hepsini taktıysan. Bilgisayar açılıyorsa bir de test yap işlemci testi yap eğer ısınıyor ve kapanıyorsa işlemci fanını tam takamamışsın demektir veya termal macunu düzgün sürmemiş olabilirsin. Eğer test sonucunda da herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa güle güle kullan. Eğer ram de x.m.p varsa bios da xmp yi aktif et bide SSD için AHCİ modunu aktif et. PUBG mobile emülatör tarzı oyunlar oynuyorsan bios dan yine sanallaştırmayı da aktif et. Bir de biosu güncelle. Ondan sonra güzelce windows 10 kur. En temiz stabil çalışan driverı bulup internetten indir ekran kartı için. Diğer driverları windows 10 kendisi yüklüyor zaten uğraşmana gerek yok.
Bütün bunları yaptıktan sonra bence güle güle kullanabilirsin. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor yani.
Yardimin icin .Çok teşekkürler
Elektrikler gitti gelince buraya yazarim calidip calismadigini

Tamam bütün kasa usb 3.0 hoparlör jak girişi ses kartı power switch reset switch ana power hepsini taktıysan. Bilgisayar açılıyorsa bir de test yap işlemci testi yap eğer ısınıyor ve kapanıyorsa işlemci fanını tam takamamışsın demektir veya termal macunu düzgün sürmemiş olabilirsin. Eğer test sonucunda da herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa güle güle kullan. Eğer ram de x.m.p varsa bios da xmp yi aktif et bide SSD için AHCİ modunu aktif et. PUBG mobile emülatör tarzı oyunlar oynuyorsan bios dan yine sanallaştırmayı da aktif et. Bir de biosu güncelle. Ondan sonra güzelce windows 10 kur. En temiz stabil çalışan driverı bulup internetten indir ekran kartı için. Diğer driverları windows 10 kendisi yüklüyor zaten uğraşmana gerek yok.
Fanin kendi termal macunu vardı.
Suanlik harici bir termal macun kullanmadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,720
Son üye
Scobyduu
Geri