cpu power kablosunun ordaki kablolar çirkin gözüküyor onları aksanın arkasında gizleyebilirsinBu videoyu ben attim izlermisiniz?
Amakartta yanlis yaptigim bisey varmı
Evet psu yu yakinda degistirmeyi düşünüyorum.Sistemi çalıştırıp deneyebilirsin.
Ayrıca o PSU'un marka modeli nedir? Biraz eski gibi duruyor da.
OturduAnakartı kasaya tam oturttun mu arkadaki usb jak falan girişleri güzelce kasa arkasına oturdu mu
Tamam bütün kasa usb 3.0 hoparlör jak girişi ses kartı power switch reset switch ana power hepsini taktıysan. Bilgisayar açılıyorsa bir de test yap işlemci testi yap eğer ısınıyor ve kapanıyorsa işlemci fanını tam takamamışsın demektir veya termal macunu düzgün sürmemiş olabilirsin. Eğer test sonucunda da herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa güle güle kullan. Eğer ram de x.m.p varsa bios da xmp yi aktif et bide SSD için AHCİ modunu aktif et. Pubg mobile emülatör tarzı oyunlar oynuyorsan bios dan yine sanallaştırmayı da aktif et. Bir de biosu güncelle. Ondan sonra güzelce windows 10 kur. En temiz stabil çalışan driverı bulup internetten indir ekran kartı için. Diğer driverları windows 10 kendisi yüklüyor zaten uğraşmana gerek yok.Evet PSU yu yakinda degistirmeyi düşünüyorum.
X4 860k ve rx 570 le sikinti cikarmiyordu.
Yeni islemcimin tdp si 65 yani eski işlemciden düşük bundada sıkıntı çıkarmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oturdu
Yardimin icin .Çok teşekkürlerTamam bütün kasa usb 3.0 hoparlör jak girişi ses kartı power switch reset switch ana power hepsini taktıysan. Bilgisayar açılıyorsa bir de test yap işlemci testi yap eğer ısınıyor ve kapanıyorsa işlemci fanını tam takamamışsın demektir veya termal macunu düzgün sürmemiş olabilirsin. Eğer test sonucunda da herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa güle güle kullan. Eğer ram de x.m.p varsa bios da xmp yi aktif et bide SSD için AHCİ modunu aktif et. PUBG mobile emülatör tarzı oyunlar oynuyorsan bios dan yine sanallaştırmayı da aktif et. Bir de biosu güncelle. Ondan sonra güzelce windows 10 kur. En temiz stabil çalışan driverı bulup internetten indir ekran kartı için. Diğer driverları windows 10 kendisi yüklüyor zaten uğraşmana gerek yok.
Bütün bunları yaptıktan sonra bence güle güle kullanabilirsin. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor yani.
SSD HDD yi de güzelce taktıysan kablolarını bence bir sıkıntı çıkmaz.Yardimin icin .Çok teşekkürler
Elektrikler gitti gelince buraya yazarim calidip calismadigini
Fanin kendi termal macunu vardı.Tamam bütün kasa usb 3.0 hoparlör jak girişi ses kartı power switch reset switch ana power hepsini taktıysan. Bilgisayar açılıyorsa bir de test yap işlemci testi yap eğer ısınıyor ve kapanıyorsa işlemci fanını tam takamamışsın demektir veya termal macunu düzgün sürmemiş olabilirsin. Eğer test sonucunda da herhangi bir sıkıntı çıkmadıysa güle güle kullan. Eğer ram de x.m.p varsa bios da xmp yi aktif et bide SSD için AHCİ modunu aktif et. PUBG mobile emülatör tarzı oyunlar oynuyorsan bios dan yine sanallaştırmayı da aktif et. Bir de biosu güncelle. Ondan sonra güzelce windows 10 kur. En temiz stabil çalışan driverı bulup internetten indir ekran kartı için. Diğer driverları windows 10 kendisi yüklüyor zaten uğraşmana gerek yok.
Bütün bunları yaptıktan sonra bence güle güle kullanabilirsin. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor yani.
Bu sistemi hazır mı aldın yoksa tek tek parça parça mı aldınFanin kendi termal macunu vardı.
Suanlik harici bir termal macun kullanmadim