Alışveriş acısı duyuyorum.

Qzer

80+ Silver
Reaksiyon skoru
842
Arkadaşlar yeni PC ekipmanları aldım. Bu ürünleri aldıktan sonra içinde acı yaşamaya başladım. Acının sebebi ise ürünlerin pahalı olmasıdır. Sizde de böyle duygular oldu mu ?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qzer
opşppp.ç
ğişşpşppği lplç ilöi/*-.......................................................m MMHocam aynı şey bendede olmuştu llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllopç

• İnanılmaz
Evet. Ben alışveriş için çok yaşamadım ama 7-8 yaşımda okulda tost ve gazoz almak için 3 lira alıyodum evden o paraya çok acırım her aklıma geldiğinde.

• İnanılmaz
opşppp.ç
ğişşpşppği lplç ilöi/*-.......................................................m MMHocam aynı şey bendede olmuştu llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllopç
Bana 5500 TL ye patladı, mutluyum ama içimde ukte kaldı

ben pc istiyince annem deden destek olursa alırız demişti dedem de 4500 vermişti ben de üzülüyordum boşu boşuna zorladık diye
dün arabanın kapısına elektrikli bisiklet çarpmış 10bin tl ödiceklermiş çarpan adama

S
ben PC istiyince annem deden destek olursa alırız demişti dedem de 4500 vermişti ben de üzülüyordum boşu boşuna zorladık diye
dün arabanın kapısına elektrikli bisiklet çarpmış 10bin TL ödiceklermiş çarpan adama
Sizmi ödiyeceksiniz ?

Arkadaşlar yeni PC ekipmanları aldım. Bu ürünleri aldıktan sonra içinde acı yaşamaya başladım. Acının sebebi ise ürünlerin pahalı olmasıdır. Sizde de böyle duygular oldu mu ?
neler aldın

hemde nasıl :D

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,532
Üyeler
195,656
Son üye
reinor