Emre123a
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 10,323
arabanın kapısını arkaya bakmadan açmış adamın elektrikli bisiklet te yeniymişS
Sizmi ödiyeceksiniz ?
evt dedemler ödicek
arabanın kapısını arkaya bakmadan açmış adamın elektrikli bisiklet te yeniymişS
Sizmi ödiyeceksiniz ?
ona bakarsan bende bu ay imzadaki sistem ve rtx 3090 beraberBende bir ukte kaldı. 5500 TL ye patladı
Bende de böyle olacak büyük ihtimal, şimdilik ürünleri bekliyorumAlmadan önce oluyor aldıktan sonra olan oldu deyip keyfime bakıyorum .
Araba parası o nasıl bir sistemona bakarsan bende bu ay imzadaki sistem ve rtx 3090 beraber) 3200 euro patladi
Almanya'da 3200 Euro arabanın kralını alırsın 250 Euro'ya bile var çünkü :dBende de böyle olacak büyük ihtimal, şimdilik ürünleri bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Araba parası o nasıl bir sistem
Hocam almanya da tofaş varmı tofaşona bakarsan bende bu ay imzadaki sistem ve rtx 3090 beraber) 3200 euro patladi
aynen oyle . bmw 330 2018 version full rahat 25000 aliyorsun. bide 30000-50000 km.Almanya'da 3200 Euro arabanın kralını alırsın 250 Euro'ya bile var çünkü :d
yok la tofas ne gezsin. dandik fiat recover modeli.Hocam almanya da tofaş varmı tofaş
Varsa fiyatı nedir? 1000 euro falan mı
Ucuzluyorsa bana bi' kulaklık çekersin abiyoo hic öyle duygu yok.
tam tersi ucuzluyorlar burda.
ohh ürün isteme, ban kacarUcuzluyorsa bana bi' kulaklık çekersin abi![]()
Gitme be abiohh ürün isteme, ban kacar![]()
Aynen bende de aynı duygular var. Elime geçince sıkıntının biteceğine inanıyorumEvet. Yıllarca bekledim ucuzlayacak diye, sürekli arttı. Beklememin ana sebebi ucuzlaması değildi, okulu i3 laptop ile bitirebileceğimden emin değildim (hala değilim ama laptop şu devirde alınmaz) ucuzlar diye de kendimi kandırdım. Şimdi birden alma işine geçtim harcadıkça pişman oluyorum ve acı çekiyorum. Geceleri bu düşünceler ter içinde bırakıyor beni. Dün aldığım 1500 TL monitör bile bir taraflarıma girdi hem de ucuz olmasına rağmen.