Çok pahalıymış la 11k ne ?Nitrojenin içinde azot da var. Nitrojen daha iyi soğutuyor ama azot da az değil.
Çok pahalıymış la 11k ne ?Nitrojenin içinde azot da var. Nitrojen daha iyi soğutuyor ama azot da az değil.
Yaptığınız zaman ona da bir konu açarsınız artıkTek çekirdek 5.0 yapmayı planlıyorum. HWBot sıralamasına giricem inşallah![]()
Bakıcaz ya tek 5.0 kaldırmaz da 4.8 kaldırır heralde. Akşam denerimYaptığınız zaman ona da bir konu açarsınız artıkUmarım gözümden kaçmaz.
Gazı sıvılaştırılmış hale getirmek için ne kadar yoğunlaştırdıklarını bilsen 11K az dersin.Çok pahalıymış la 11k ne ?
5 ghz nerde hocam
Gece deneriz be. Ama önce tek çekirdek bırakmam lazım işlemciyi5 ghz nerde hocam![]()
hevesini kırmak gibi olmasın tek çekirdek bırakılmıyoGece deneriz be. Ama önce tek çekirdek bırakmam lazım işlemciyi
Zaten onu diyorum. Muhtemelen AMD overclocking veya CBS kısmında TWO 1+1 diye bir ayar var. 2600 de FOUR' a kadar dıhevesini kırmak gibi olmasın tek çekirdek bırakılmıyo
2 core 2 thread bırakıp birini 600e kadar düşürebilirsin ccx kapatma yok (ya da ben bulamadım)
Öğrenicez. Ryzen master ile yapabiliyorum gibi. Ama kesin değilS2H Zen 2 işlemcilerde tek çekirdeğe OC'a izin veriyor mu?
Ryzen Master kısıtlı verir onu da.Öğrenicez. Ryzen master ile yapabiliyorum gibi. Ama kesin değil
CCX kapatarak denemek istiyorum. 2 Core 2 thread yapıp işlemciyi.Ryzen Master kısıtlı verir onu da.
Belirli anakart sadece tek bir çekirdeğe OC yapıp maksimum tek çekirdeğe oynamaya izin veriyor Zen 2 ile.
Zen 3 ile liste artacakmis