şu tarz konulara bütçeyide yazın lütfenNumpadsiz kırmızı veya kahverengi switch olabilecek en minimum fiyat da klavye arıyorum önerisi olan paylaşırsa sevinirim
Özellikle bütçe yazmadım olan klavyeleri bildiklerinizi atarsanız arada ucuz veya f/p olanı seçebilirim
Farkında mısın bilmiyorım ama ben seçenek arıyorum bu şekilde olan klavyelerden atılanların arasından seçeceğim en minimum dedim diye en dandik olması gerekmiyor sadece uçuk fiyatlar olmasını istemiyorum çok mu zor bunu anlamakKronik sorunlu ama olsun, sonuçta en ucuzu olsun deniyor. Kaliteli bir ürün istenmemiş.![]()
Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
En ucuz istemişsin? Bütçe belirt dostum ona göre önereyim?Farkında mısın bilmiyorım ama ben seçenek arıyorum bu şekilde olan klavyelerden atılanların arasından seçeceğim en minimum dedim diye en dandik olması gerekmiyor sadece uçuk fiyatlar olmasını istemiyorum çok mu zor bunu anlamak
numepadsiz kırmızı veya kahverengi switch olan en ucuz klavye onerılerı ıstıyor??? neyını anlamıyorsunEn ucuz istemişsin? Bütçe belirt dostum ona göre önereyim?
Önerdim? Bir kafanı kaldırda yukarıdaki mesajlara bak.numepadsiz kırmızı veya kahverengi switch olan en ucuz klavye onerılerı ıstıyor??? neyını anlamıyorsun