Numpadsiz klavye arıyorum

YUSUFlose

80+
Reaksiyon skoru
88
Numpadsiz kırmızı veya kahverengi switch olabilecek en minimum fiyat da klavye arıyorum önerisi olan paylaşırsa sevinirim

Bütçen nedir?
Mavi switch olması senin için sorun değilse Redragon Kumara öneririm fiyatı çok uçuk değil

Kardeşim ben daha tanrılık seviyesine geçmedim

Özellikle bütçe yazmadım olan klavyeleri bildiklerinizi atarsanız arada ucuz veya f/p olanı seçebilirim
Kronik sorunlu ama olsun, sonuçta en ucuzu olsun deniyor. Kaliteli bir ürün istenmemiş.

Kronik sorunlu ama olsun, sonuçta en ucuzu olsun deniyor. Kaliteli bir ürün istenmemiş.
Farkında mısın bilmiyorım ama ben seçenek arıyorum bu şekilde olan klavyelerden atılanların arasından seçeceğim en minimum dedim diye en dandik olması gerekmiyor sadece uçuk fiyatlar olmasını istemiyorum çok mu zor bunu anlamak

Farkında mısın bilmiyorım ama ben seçenek arıyorum bu şekilde olan klavyelerden atılanların arasından seçeceğim en minimum dedim diye en dandik olması gerekmiyor sadece uçuk fiyatlar olmasını istemiyorum çok mu zor bunu anlamak
En ucuz istemişsin? Bütçe belirt dostum ona göre önereyim?

Bütçe belirtmemişsin, ben Red Dragon Dark Avenger öneririm.

En ucuz istemişsin? Bütçe belirt dostum ona göre önereyim?
numepadsiz kırmızı veya kahverengi switch olan en ucuz klavye onerılerı ıstıyor??? neyını anlamıyorsun

Geri