Topladığım sistem FPS değerleri çok düşük, RX 5500 sorunlu mu?

Oyun için MSI afterburner değerlerini paylaşsanıza bi ikinizde. Ama ağır bi oyunda
Ya ağır oyun dediğin nedir GTA V var bende.
Ya arkadaş oynuyorum, zar mısın ki çimenlere yaklaşayım. Oyun direkt 5nci sınıf slayt ödevine dönüyor. Biz bunun için mi aldık bu kartı.

Aynı sistem ya vallahi bak aynı sistem sadece kartları değişik NVDIA kartta sorun yok. Benim AMD karta gelirsek servis sorunsuz diyor.
Yani ne yapacağım ben de bilmiyorum açıkcası :D

Ya ağır oyun dediğin nedir GTA V var bende.
Ya arkadaş oynuyorum, zar mısın ki çimenlere yaklaşayım. Oyun direkt 5nci sınıf slayt ödevine dönüyor. Biz bunun için mi aldık bu kartı.

Aynı sistem ya vallahi bak aynı sistem sadece kartları değişik NVDIA kartta sorun yok. Benim AMD karta gelirsek servis sorunsuz diyor.
Yani ne yapacağım ben de bilmiyorum açıkcası :D
Çimler direk gta sorunu grass quality en düşükte bende :d GTA' da ayarlar yüksek olsun bi gir değerllri at

Çimler direk gta sorunu grass quality en düşükte bende :d GTA' da ayarlar yüksek olsun bi gir değerllri at
Dostum direkt GTA girmeden LOL'den deniyelim zaten LOL'de bile drop yiyoruz :D
Clientte bile drop yiyorum.
Hatta bekle 1 örnek atam LOL'den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al dostum canlı canlı sana kanıt.
Daha yeni çıktım maçtan, lobi yazıları bozuk şekilde geliyor.
Ve maç sonunda lobiye geçerken 1-2 saniye donuyor.

2131231.png

Dostum direkt GTA girmeden LOL'den deniyelim zaten LOL'de bile drop yiyoruz :D
Clientte bile drop yiyorum.
Hatta bekle 1 örnek atam LOL'den

Al dostum canlı canlı sana kanıt.
Daha yeni çıktım maçtan, lobi yazıları bozuk şekilde geliyor.
Ve maç sonunda lobiye geçerken 1-2 saniye donuyor.

Alıntıyı görüntüle
Donanımsal gibi duruyor bu arada kartı bidaha yolla bence

Donanımsal gibi duruyor bu arada kartı bidaha yolla bence
Bu arada böyle bir sorun servisten önce yoktu. Servisten önce başka sorunlar vardı. Şimdi o sorunlar yok bu sorunlar var.
Serviste diyor ki biz bir şey yapmadık. Kart zaten sağlam.
Hafta içi iade isteyeceğim artık.

Çok can sıkıyor dostum valla bak, yani herkesin yapabildiği şeyleri yapamıyorsun :D

3 Defa bilgisayarı sıfırdan söktüm taktım belki ben hata yaptım diye ama yok yani bu kart ile olmuyor.
Ama bak kartı çıkarıp başlatayım sistemi o zaman inanılmaz akıcı.

NVIDIA da sorun yaşayan yokmuş gibi konuşma
Some amd card user issues. :D
Nvidia'dan bariz bir şekilde sorun yaşayan çok nadirken AMD den her hafta sadece forumda görüyorum. :D

Şu gönderiden sonra AMD'den asla bir şey almam (hiç değilse ekran kartı). Nasıl bir olay bu arkadaş şaka gibi.

Bende niye yok 590 kullanıyourm :(
Nedeni açık teknoloji şans işi sen de şanslısın. :) Nvidia (ne yazık ki bunu söylemem lazım) şans işini azaltıp daha stabil sonuçlar vermeyi Amd'ye kıyasla çok daha iyi başarmış.

yardımcı olurmusunuz arada kaldım
Driver'lar olabilir kartın sıkıntılı olabilir ayrıca a320 ana kart alınmamalı artık ondan bile kaynaklı olabilir.

Geri