Çözüldü✓ Monitör ucuz fiyat önerisi

bu üçü iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD (ilki), büyük indirimde fakat şimdi alamıyormuşsunuz :(
yine de teşekkür ederim :)

2K'da 27 inch mantıklı. 1080P alınacaksa 24 inch öneririm, 24 inch gayet yeterli zaten.
baya geç oldu ama ben twitchte yayın açacağım o yüzden 27" istiyorum 1080p mantıksız olabilir ama twitchte yayın açmak istediğimden
bunu düşünüyorum

baya geç oldu ama ben twitchte yayın açacağım o yüzden 27" istiyorum 1080p mantıksız olabilir ama twitchte yayın açmak istediğimden
bunu düşünüyorum
Monitör hakkında pek bilgim yok fakat 27 inch alırsanız pişman olursunuz, benden söylemesi.

şeyden dolayı büyük almak istiyorum aslında ilerde 24"de daralıp keşke 27" alsaydım dememek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sırf bu sebepte 27" monitör istiyorum. Henüz karar vermiş değilim ama 24" çok küçük kalır gibi... Hani, monitöre uzaktan bakarsam; büyüklük konusundaki sıkıntıyı aşarım diye düşünüyorum. Boyun ağrısı falan olmaz. Bir de, dizi ve film izlemek için 27" daha mantıklı sanırım. Fakat şu iki monitör arasında kaldım; karar veremiyorum bi' türlü.

ASUS VP249QGR alınabilir. Ve AOC'un bir modeli var o da alınabilir.

Ben hem 2K 27 inch hem 1080P 27 inch kullandım 1080P olanda piksel sayma gibi bir durum yok. Ayrıca 27 inch bile bana küçük geliyor 24 ü düşünemiyorum bile ama tercih meselesi diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,216
Üyeler
188,216
Son üye
Fatihlockier
Geri