Topladığım sistem FPS değerleri çok düşük, RX 5500 sorunlu mu?

Ben kaçıyorum sen de matematik çalış kral.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane oyunun farkını anlatma bana. Çoğu oyunda 5700XT ile 2080 arasında 5-6 fps var.
Çoğu oyun dediğin horizon la horizon da kaç fps fark bekliyon? Hadi git al uzatma.

6 k ya al s-sen :D

6 k ya al s-sen :D
Sapphire Nitro Plus bunlardan ucuz

AMD ekran kartlarda başa bela olan firma MSI. Vrm soğutma yok alev alması anormal. Başka sürücü deneyin.

NVIDIA da sorun yaşayan yokmuş gibi konuşma
ben mağdurum mesela GTX 970 De çökme yaşıyom deli gibi. Oyunu mesela 1 saat oynuyorum fps kayıpları yaşıyorum hatat video bile çekerim.

Sürücü kaynaklı diye düşünüyorum.

Neyi raporladın :) güldürüyorsun beni ney, raporladın? *** işaretini mi cidden komiksin ha sen fan boy olarak kalmaya devam et knk hayat sana toz pembe ha ama aynı fiyata 1650S 1660 2060 varken problemli kart önermeyin sonra adam konu açınca kartım problemli diye herkes vızt kaçıyor :D.
Tuzaklara düşmüyorsun resmen atlıyorsun :) o gösterdiğin 4 GB 1650 S performansını veremeyen bir kart :) 1660S ise 1650 S den (AAA OYUNLARDA BİLE) ortalama yüzde 40-20 daha yüksek bir kart
Sapphire markası hakkında bir konu açmaya karar verdim. Markadan bahsedeceğim. ayrıca sapphire kullanan kişilerden yorum isteyeceğim.
@KeremMm haklı ayrıca rx 5500 xt gtx 1650 süper ile eşit diyebiliriz ama amd daha fazla güç çektiği için ve gtx 1650 süper den 100-200 TL kadar pahalı olduğu için gtx 1650 süper öneriyoruz, youtube testlerine bakmadan nvidia fanboyluğu yapma burada fanboy olan kerem değil SENSİN

Konunun bu noktaya gelmesi de komiktir ki ben amd kartlar çok tercih edilmemelidir diye girmiştim.
Caz yapma la işine bak

@KeremMm haklı ayrıca rx 5500 xt gtx 1650 süper ile eşit diyebiliriz ama amd daha fazla güç çektiği için ve gtx 1650 süper den 100-200 TL kadar pahalı olduğu için gtx 1650 süper öneriyoruz, youtube testlerine bakmadan nvidia fanboyluğu yapma burada fanboy olan kerem değil SENSİN

Caz yapma la işine bak
Rx 5500 xt gtx 1650 süper den 3-4 fps daha önde (ORTALAMA)

sappihire nitro 5700 xt kullanıyorum gayet memnunum bi sıkıntı yaşamadım her geçen gün bir güncellemeyle oyunları optimize ediyolar zaten kullanmayıp burda emege laf atmayın bu konu açan arkadaşın prpblemi tamemen driver olduğunu düşünüyorum

Caz yapma la işine bak

Rx 5500 xt gtx 1650 süper den 3-4 fps daha önde (ORTALAMA)
CAZ YAPMA LA İŞİNE BAK mı ben neden böyle konuşmadım hiç diye düşünerek küçük beynini hiç yorma seninki büyümez küçülür beyin iktidarsızlığı yaşayan hücre :D bak boğazım kurudu şimdiden istediğinizi alın beni de rahat bırakın yoksa üstte az önce okuduğun cümle yazacaklarımın yanında sadece aperatif olarak kalacaktır. (küfür etmeden küfürün bin katını yaşatırım sözlerim sivridir bulaşma bana git istediğini al.)

Son düzenleme:
Some amd card user issues. :D
Nvidia'dan bariz bir şekilde sorun yaşayan çok nadirken AMD den her hafta sadece forumda görüyorum. :D
işte sıkıntı burda NVIDIA sorun yaşıyor az yaşıyor AMD de az yaşıyor ama herkes linç ediyor

Geri