Pc Montajı Yapabilir Miyim?

Reaksiyon skoru
175
Bi kaç hafta sonra sistem parçaları gelicek ve kendim montajlamak istiyorum malum korona var başka çarem yok. Youtube da bir çok montaj videosu izledim ama daha önce hiç kendim montajlamadım. Sizce kendim montajlayayım mı?

Denemeden öğrenemezsin, en iyi öğrenme biçimi pratiğe dökmektir. Ha yeri gelecek bozacaksın ama böyle böyle öğreniliyor.

Bi kaç hafta sonra sistem parçaları gelicek ve kendim montajlamak istiyorum malum korona var başka çarem yok. Youtube da bir çok montaj videosu izledim ama daha önce hiç kendim montajlamadım. Sizce kendim montajlayayım mı?
Youtubedan video izliye izleye hata yapa yapa öğrencen başka çaresi yok :)

üstünkörü baktım sanırım iyi anlatmış :))

youtube da videolar var anakartı taktıkdan sonra her şey kolay zaten ,işlemciyi rami ekran kartını takmak

Youtune 2-3 rehber video izlesen uzaya bile çıkarırsın :)

sakin ve dikkatli acele etmeden yaparsan bir sorun olmaz video ve yazılı anlatım ile halledersin el becerin varsa biraz uzun sürer ama halledersin

Yaparsın tabii ki bir montaj videosu ile eş zamanlı herşeyi yaparsan senin için daha kolay olabilir

Peki atıyorum bir kabloyu yanlış bağladı sonra start verdi pcye. Ondan sonra ne olur, parçalar falan yanabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,732
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri