Çözüldü✓ Fotoğraftaki kabloyu nereye takmalıyız?

Fakat bu power yazan kablo sys fana takılmayacaksa nereye takılıcak?
MOLEX kablosu o, PSU'ndan gelen MOLEX kablosuna takacaksın.
diğerinde iki pinli garip bir kablo.
Sanırım o kablo kasada olan bir LED efekt değiştirme tuşundan geliyor, buraya bağlamak gerekiyor sanırım.
1601990242952.png

Diğer kalan VDG yazan ve normal ARGB kablosunu bir yere takamazsın, üçüncü kez söylüyorum, anakartında ARGB girişi yok, onlar boşta kalacak.
1601990283368.png

MOLEX kablosu o, PSU'ndan gelen MOLEX kablosuna takacaksın.

Sanırım o kablo kasada olan bir LED efekt değiştirme tuşundan geliyor, buraya bağlamak gerekiyor sanırım.
Alıntıyı görüntüle

Diğer kalan VDG yazan ve normal ARGB kablosunu bir yere takamazsın, üçüncü kez söylüyorum, anakartında ARGB girişi yok, onlar boşta kalacak.
Alıntıyı görüntüle
Anladım. Kasada LED diye bir tuş var fakat basılmıyor ve aynı zamanda ordan gelen bir kablo yok. O Led tuşundan geliyor dediğiniz kablo hub dan çıkıyor 3 uca ayrılıyor işte ikisi ARGB ve VDG diğeri ise güç kablosu sizin dediğinize göre. Hub ın diğer ucundan çıkan büyük kablo da molex ise eğer psu ya bağlanıcak. 2 Kablo boşta kalıyor mecburiyetten dolayı. Peki bu iki kablo boş kalmasına rağmen fanlardaki RGB özelliğini kumada ile kontrol edebilir miyim ve son olarak iki kablonun boşta kalmasının ne gibi dezavantajları var?

Evet, edebilirsin.

Anakartında ARGB girişi olmadığı için boşta duracak, yani yazılım ile kontrol edememek demek bu, tek dezavantajı bu.
Yazılımla kontrol edilememe olasılığı düşünülerek kumanda koymuşlar sanırım, doğru muyum?
Bu arada gerçekten çok teşekkür ederim.

Aynen öyle :D.

Sorun yok!
Kralsınız :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, edebilirsin.

Anakartında ARGB girişi olmadığı için boşta duracak, yani yazılım ile kontrol edememek demek bu, tek dezavantajı bu.
Konuyu tekrardan açtım ama bir hata buldum diyebilirim. Bu bizim Sys fana takılacak dediğimiz kablo 4 delikli ama sadece içinde en sağında ve solunda iki pin var. SYS FAN 4 pinli olmuyor muydu?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 90
Son düzenleme:
Konuyu tekrardan açtım ama bir hata buldum diyebilirim. Bu bizim Sys fana takılacak dediğimiz kablo 4 delikli ama sadece içinde en sağında ve solunda iki pin var. SYS FAN 4 pinli olmuyor muydu?
Direkt ucunun fotoğrafını at, anlamadım şimdi :D.

Attım yukarıdaki fotoğrafta. İsterseniz bakın.
Ha anladım, iki tane pin var, birisi ground, diğeri PWM işlevi gören pin.
Fanlar kontrolcüden güç aldığı için güç pinlerine gerek yok, PWM piniyle de anakartınla hız kontrolü yapabileceksin fanların.

Ha anladım, iki tane pin var, birisi ground, diğeri PWM işlevi gören pin.
Fanlar kontrolcüden güç aldığı için güç pinlerine gerek yok, PWM piniyle de anakartınla hız kontrolü yapabileceksin fanların.
Bu fanların hub ı molex e bağlanıcak anladım. Diğerleri nereye bağlanıcak şimdi bi tık daha açıklayıcı konuşursanız sevinirim:) Fan kontrolü kumandadan da yapılıyor ama anakarttan olursa daha bi hoş olur ;)

Bu fanların hub ı molex e bağlanıcak anladım. Diğerleri nereye bağlanıcak şimdi bi tık daha açıklayıcı konuşursanız sevinirim:) Fan kontrolü kumandadan da yapılıyor ama anakarttan olursa daha bi hoş olur ;)
Diğerleri ne la?
Hangisinden bahsediyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri