Hippocrates
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
2 gün önce monitör aldım laptopu monitöre bağlıyodum şimdi bağlamadan açtım ekran gelmiyor. Bilgisi olan var mı ne yapmam lazım
knk bağlayıp denesene bidaha bakalım bağlayınca gelecekmi2 gün önce monitör aldım laptopu monitöre bağlıyodum şimdi bağlamadan açtım ekran gelmiyor. Bilgisi olan var mı ne yapmam lazım
geldi monitöre ama laptopa gelmiyoknk bağlayıp denesene bidaha bakalım bağlayınca gelecekmi
şuan mönitörden yazıyorumgeldi monitöre ama laptopa gelmiyo
ozaman şimdi dediklerimi yap sırası ile yazıcam bakalım gelecekmigeldi monitöre ama laptopa gelmiyo
ayarı vardı herhalde onun korkma2 gün önce monitör aldım laptopu monitöre bağlıyodum şimdi bağlamadan açtım ekran gelmiyor. Bilgisi olan var mı ne yapmam lazım
önce saat ve tarihin yanında bı kutucuk varya ona bas sonra orda yansıt diye bi seçenek var ona tıkla ve yanlızca bilgisayar ekranını seç ama yanlızca 2. ekran seçeneği seçili isegeldi monitöre ama laptopa gelmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan mönitörden yazıyorum
anlamadım detaylı anlatır mısınekran paylaşımında sadece hdml 1 e vermişsindir hdml 1 boş olunca ekran gelmemiştir hdml yi bağla ekran paylaşma ayarlarından normale çevir düzelir
hepsini denedim olmuyo şuan monitörü birinci ekran olarak algılıyo pcönce saat ve tarihin yanında bı kutucuk varya ona bas sonra orda yansıt diye bi seçenek var ona tıkla ve yanlızca bilgisayar ekranını seç ama yanlızca 2. ekran seçeneği seçili ise
knk benim dediğim terim hali işte sadece monitöre görüntü vermişsindir yani sadece 2. ekran seçilidir diyo arkadaşanlamadım detaylı anlatır mısın
şuan sadece bilgisayar ekranındaknk benim dediğim terim hali işte sadece monitöre görüntü vermişsindir yani sadece 2. ekran seçilidir diyo arkadaş
sen ne yaptın sadece bilgisayar ekranı seçiliyken bile görüntü gelmiyorsa bir sıkıntı vardırhepsini denedim olmuyo şuan monitörü birinci ekran olarak algılıyo PC
yinde monitöremi ekran geliyorşuan sadece bilgisayar ekranında