Haylou Gt1 Plus Sağlam mıdır?

Toukhan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,472
Soru yukarıda açık ve net bir şekilde anlamak istiyorsanız :

Almak ve emin olmak istiyorum kullanıcısı varsa söylesin beni ne kadar idare eder o paraya kablolu kulaklik alsam daha mi uzun süre gider?

o paraya alacağın kablosuz kulaklıklardan harika performans bekleme 1
2 . si o paraya kaliteli bir marka kablolu kulaklık al örneğin jbl baya götürür seni

2 . si o paraya kaliteli bir marka kablolu kulaklık al örneğin jbl baya götürür seni
Performans beklediğimden değil kullanım kolaylığı için ne zaman hangi fiyata kablolu alsam eninde sonunda kablosu bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadasim jbl kulaklik aldi yari kablosuz yani iki kulaklik arasi kablo var 1 ay geçmeden bozuldu kulaklık

Performans beklediğimden değil kullanım kolaylığı için ne zaman hangi fiyata kablolu alsam eninde sonunda kablosu bozuluyor

Arkadasim jbl kulaklik aldi yari kablosuz yani iki kulaklik arasi kablo var 1 ay geçmeden bozuldu kulaklık
kanka o kullanımm şekline bağlı ben geçen konunda da sana öneridiğim huawei yi 1 sene kullandım şimdi başkası hala sorunsuz kullanıyor
bu arada hala inatçıyım am61 sport lite alman konusunda

yarı kablosuzunu önermiyorum zaten

kablolu olanı öneriyorum

philpslere de bi bak

yarı kablosuzunu önermiyorum zaten

kablolu olanı öneriyorum

philpslere de bi bak
Zamaninda 20 liralik bir philips kulaklik kullanmistim eski tarzda pedsiz di elimde en cok o dayandi sanirsam 4-5 ay gitmisti bayağı sonra laptopa takiliyken yere dustu ve hem laptop girisi bozuldu hemde jak girisi yamuldu

Alakasi yok jbl dusuk bütçede çöp kıvamında
kullandın mı ?

ben kullandım mesela adam akıllı kullanırsan canavar gibi kulaklık var
eğer kullanmadıysan report edicem kardeş seni yanlış bilgilendirmekten

t110 kullanıyorum benimle 2 . senesini doldurdu hala canavar gibi çalışıyor

bütçen yeter ise jbl t460bt öneriyorum bende kullanıyorum bassları ses kalitesi baya iyi tam gece otobüs yolucuğunda takmalık.

Zamaninda 20 liralik bir philips kulaklik kullanmistim eski tarzda pedsiz di elimde en cok o dayandi sanirsam 4-5 ay gitmisti bayağı sonra laptopa takiliyken yere dustu ve hem laptop girisi bozuldu hemde jak girisi yamuldu
kalitelisini al dostum mesela bende bass boosted kulakiçi var çok sağlam

ama senin bütçeyi aşıyor biraz

kullandın mı ?

ben kullandım mesela adam akıllı kullanırsan canavar gibi kulaklık var
eğer kullanmadıysan report edicem kardeş seni yanlış bilgilendirmekten

t110 kullanuyorum kbl 2 . senesini doldurdu hala canavar gibi çalışıyor
Dostum Jbl dusuk bütçede aşırı kötü bir marka daha ucuza ayni performansı alan kulaklık kullandım t110 fiyatının en kötü kulaklığı geçmiş olsun bence savunmayı o kulaklığı

Geri