Performans beklediğimden değil kullanım kolaylığı için ne zaman hangi fiyata kablolu alsam eninde sonunda kablosu bozuluyoro paraya alacağın kablosuz kulaklıklardan harika performans bekleme 1
2 . si o paraya kaliteli bir marka kablolu kulaklık al örneğin jbl baya götürür seni
Arkadasim jbl kulaklik aldi yari kablosuz yani iki kulaklik arasi kablo var 1 ay geçmeden bozuldu kulaklıko paraya alacağın kablosuz kulaklıklardan harika performans bekleme 1
2 . si o paraya kaliteli bir marka kablolu kulaklık al örneğin jbl baya götürür seni
kanka o kullanımm şekline bağlı ben geçen konunda da sana öneridiğim huawei yi 1 sene kullandım şimdi başkası hala sorunsuz kullanıyorPerformans beklediğimden değil kullanım kolaylığı için ne zaman hangi fiyata kablolu alsam eninde sonunda kablosu bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadasim jbl kulaklik aldi yari kablosuz yani iki kulaklik arasi kablo var 1 ay geçmeden bozuldu kulaklık
yarı kablosuzunu önermiyorum zatenPerformans beklediğimden değil kullanım kolaylığı için ne zaman hangi fiyata kablolu alsam eninde sonunda kablosu bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadasim jbl kulaklik aldi yari kablosuz yani iki kulaklik arasi kablo var 1 ay geçmeden bozuldu kulaklık
Alakasi yok jbl dusuk bütçede çöp kıvamındao paraya alacağın kablosuz kulaklıklardan harika performans bekleme 1
Zamaninda 20 liralik bir philips kulaklik kullanmistim eski tarzda pedsiz di elimde en cok o dayandi sanirsam 4-5 ay gitmisti bayağı sonra laptopa takiliyken yere dustu ve hem laptop girisi bozuldu hemde jak girisi yamulduyarı kablosuzunu önermiyorum zaten
kablolu olanı öneriyorum
philpslere de bi bak
kullandın mı ?Alakasi yok jbl dusuk bütçede çöp kıvamında
kalitelisini al dostum mesela bende bass boosted kulakiçi var çok sağlamZamaninda 20 liralik bir philips kulaklik kullanmistim eski tarzda pedsiz di elimde en cok o dayandi sanirsam 4-5 ay gitmisti bayağı sonra laptopa takiliyken yere dustu ve hem laptop girisi bozuldu hemde jak girisi yamuldu
jbl çöp müAlakasi yok jbl dusuk bütçede çöp kıvamında
Dostum Jbl dusuk bütçede aşırı kötü bir marka daha ucuza ayni performansı alan kulaklık kullandım t110 fiyatının en kötü kulaklığı geçmiş olsun bence savunmayı o kulaklığıkullandın mı ?
ben kullandım mesela adam akıllı kullanırsan canavar gibi kulaklık var
eğer kullanmadıysan report edicem kardeş seni yanlış bilgilendirmekten
t110 kullanuyorum kbl 2 . senesini doldurdu hala canavar gibi çalışıyor
JBL çöp mü? ne hale geldik arkadaş.Alakasi yok jbl dusuk bütçede çöp kıvamında