ürün deneyimi konusu

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi herkes herhangi bir aldığı üründe yaşadağı olumsuzlukları bu konuya yazsın bizde alırsak başımıza geleceklerden haberdar oluruz belkide alıcaksak vazgeçeriz o üründen bence iyi bir fikir sizce nasıl?
asıl olay bir ürün alırken sorunlarını burdan araştırmak gibi değil de canımız sıkılınca aa bunda da bu varmış diye okuyup bilgilenmek için

arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi herkes herhangi bir aldığı üründe yaşadağı olumsuzlukları bu konuya yazsın bizde alırsak başımıza geleceklerden haberdar oluruz belkide alıcaksak vazgeçeriz o üründen bence iyi bir fikir sizce nasıl?
asıl olay bir ürün alırken sorunlarını burdan araştırmak gibi değil de canımız sıkılınca aa bunda da bu varmış diye okuyup bilgilenmek için
Güzel fikir samsung 860evo serisine samsungun kendi garantisi bakmıyor. (Write düşme sorunu var)

Ben Gamepower katana almıştım [red switch] ilk zamanlarda biraz yay sesi geldi ama sonra dan alıştım ama ürün gayet iyi

Logitech g502 hero hiçbir eksisi yok bana göre sadece fare tutuşunuza bağlı logitech g512 carbon roamer g tactile alışmadı viraz uzun sürebilir ama güzel bir klavye indirimde 650tlye aldım yakın zamanda

wd blue ssd 500 gb incehesap tan almıştım 10 gün yada 11 gün bekletmesi dışında sorun yok sözde hızlı kargo yazıyor

konu sabitlense çok iyi olmaz mı ürünler için magazin gibi bir şey falan olur bu konu

İkea linnmon adils masa(150x75)masa konularında çok öneriliyor. Çok sallanıyor haberiniz olsun

james donkeyin bütün ürünlerine sahibim

garantisi iyi çalışıyor

Adata SU630 SSD si sorunludur, farklı zaman aralıklarında elime 3 tane geçti üçüde bozuldu,

Logitech G213 klavyenin kronik sorunları vardır ve ben dahil çoğu kişide belli tuşlarda basmama sorunu olmakta yada çok sert basmadıkça çalışmama durumu,

İnternette uygun fiyata satılan Xbox 360, PS 4 kollarını almayın ben almştım ve kısa sürede tuşlar mefta oldu.

glorious model o çok güzel bir mouse ama ağır mouse sevmiyor iseniz almayın.

Geri