SÜLEYMAN SOYLUNUN İSTİFASI REDDEDİLDİ !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hayırlı olsun. Hiçbir hükümetin zor zamanlarda bir istifa gelmesi etik değil.
(y) Siyaseti hiç ama hiç sevmem ama mantıklı olan buydu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ona bakılırsa şuan en çok istifa etmesi gereken Kişi sağlık bakanımız FAHRETTİN KOCA 'dır Ama o herşeye rağmen işinin başında her takdiri hak ediyor . Allah o ve bütün sağlık çalışanlarını başımızdan eksik etmesin :)

Son düzenleme:
(y) Siyaseti hiç ama hiç sevmem ama mantıklı olan buydu.

Ve ona bakılırsa şuan en çok istifa etmesi gereken Kişi sağlık bakanımız FAHRETTİN KOCA 'dır
O adam gözleri kanayinca gece gündüz görevine devam ediyor. Bu iki adam ülkeye lazım adamlardan biri

O adam gözleri kanayinca gece gündüz görevine devam ediyor. Bu iki adam ülkeye lazım adamlardan biri
Süleyman soyluyu sadece işini ve kim olduğunu biliyorum yorum yapamıycam ama Fahrettin koca en büyük takdirleri hakediyor.

7200 RPM

Söyledikleriniz çelişiyor.
Kusura bakmayın biraz yazım hatası olmuş şöyleki yani fahrettin koca o kadar zorluklar yaşıyor ki istifa edecek biri varsa o da odur . ama o herşeye rağmen ayakta. yani biraz yanlış anlatım olmuş şimdi düzenlerim cümlemi kusura bakmayın :)

@Joffierr ya yanlış yazmışım 😂 şimdi düzeltcem cümlemi

ay yapım :D

@Joffierr @stevesm1221 şimdi düzelttim yazdığıma tekrar bakabilir misiniz 😂 biraz yanlış yazmışım ama bir arkadaş anlamış ne yazmak istediğimi kusura bakmayın yanlış anlaşılmadan ötürü .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri