Neler Yeni

SÜLEYMAN SOYLUNUN İSTİFASI REDDEDİLDİ !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül sayın admin bey çocukları pistten alıp, birbirlerine hakaretten işlem başlatırmısınız lütfen.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
konuyu ben açmadım bu bir ikincisi siyaset yaptığımız için değil fütürsuzca hakaret ettiğin için etiketledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Kurallarda siyaset yapmak yasaktır demiyor ancak forumun huzurunu bozma gibi bir kural var, o sayılır bence.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
ben fikrimi söyledim arkadaş saldırdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
RAMAZAN KARTAL
ALLAHA vatana millete hizmet edenin hizmetide iyidir ve hizmet edenin hizmet yeri değişmeyecektir

AliBaki

80+
konuyu ben açmadım bu bir ikincisi siyaset yaptığımız için değil fütürsuzca hakaret ettiğin için etiketledim
Fütursuzca hakaret etmedim. Bana ********** muamelesi yapıp sonra aynı şeyi ben yapınca sen haklı olmuyorsun kardeşim. Senin derdin ne anlamıyorum. Hani diyelim ki haklısın ben yanıldım. Ban yedim atıldım. Eline bir şeyler kazandırabilirim umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ALLAHA vatana millete hizmet edenin hizmetide iyidir ve hizmet edenin hizmet yeri değişmeyecektir
Şöyle yorumlara hasret kaldım be...

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnsan gibi konuşarak başlayıp, daha sonrasında karşısındakini küçük baş ilan edip, çobanlığa terfi eden arkadaşlarımızı izledik. 🤣 Eğlendim valla yalan yok

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Fütursuzca hakaret etmedim. Bana ********** muamelesi yapıp sonra aynı şeyi ben yapınca sen haklı olmuyorsun kardeşim. Senin derdin ne anlamıyorum. Hani diyelim ki haklısın ben yanıldım. Ban yedim atıldım. Eline bir şeyler kazandırabilirim umarım

Şöyle yorumlara hasret kaldım be...
sen ban yiyince ben üzülmeyecem ki seni bu kadar umursadıgımı düsünmüyosundur ins ben sana ********** muamelesi de yapmadım

NotYours

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cem
Yukarıda ki maymundan bir farkın olmadığını düşünüyorum seninle de muhattap olmayacağım. Kendime bilgili demedim ama uzaktan "boş" diyip bir şey sunmayıp geçmekte cahillikten başka bir şey değildir kardeşim Saygılar...

12 Yaşında olmasan ve şu korona olayları olmasa yarın hakaret suçundan hakkında güzel bir suç duyurusunda bulunurdum ama artık başka güne...

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Forum açıldığından beri kimseye doğru düzgün yardım etmeyip.
Burada önüne gelene hakaret eden biri için daha fazla zaman harcamayacağım.
Gerçekten yardım-destek isteyen insanların konularına gidiyorum.

Şunu da tekrar paylaşayım.

AliBaki

80+
İnsan gibi konuşarak başlayıp, daha sonrasında karşısındakini küçük baş ilan edip, çobanlığa terfi eden arkadaşlarımızı izledik. 🤣 Eğlendim valla yalan yok
Seni güldürdüysem
Forum açıldığından beri kimseye doğru düzgün yardım etmeyip.
Burada önüne gelene hakaret eden biri için daha fazla zaman harcamayacağım.
Gerçekten yardım-destek isteyen insanların konularına gidiyorum.

Şunu da tekrar paylaşayım.
Bir daha gelmemek dileğiyle yardım sever arkadaşım hepiniz topluca haklısınız.

sen ban yiyince ben üzülmeyecem ki seni bu kadar umursadıgımı düsünmüyosundur ins ben sana ********** muamelesi de yapmadım
Keşke seni ciddiye alıp en başta cevap vermeseydim...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom