Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
@Abdullah Hacıgül sayın admin bey çocukları pistten alıp, birbirlerine hakaretten işlem başlatırmısınız lütfen.
Ağzına emzik versem ilk okula giden çocuklardan farkın kalmaz. Beynin yokmuş ben yanılmışım özür dilerim...Seversin sen.
Yarasın koçuma.
Fütursuzca hakaret etmedim. Bana ********** muamelesi yapıp sonra aynı şeyi ben yapınca sen haklı olmuyorsun kardeşim. Senin derdin ne anlamıyorum. Hani diyelim ki haklısın ben yanıldım. Ban yedim atıldım. Eline bir şeyler kazandırabilirim umarımkonuyu ben açmadım bu bir ikincisi siyaset yaptığımız için değil fütürsuzca hakaret ettiğin için etiketledim
Şöyle yorumlara hasret kaldım be...ALLAHA vatana millete hizmet edenin hizmetide iyidir ve hizmet edenin hizmet yeri değişmeyecektir
sen ban yiyince ben üzülmeyecem ki seni bu kadar umursadıgımı düsünmüyosundur ins ben sana ********** muamelesi de yapmadımFütursuzca hakaret etmedim. Bana ********** muamelesi yapıp sonra aynı şeyi ben yapınca sen haklı olmuyorsun kardeşim. Senin derdin ne anlamıyorum. Hani diyelim ki haklısın ben yanıldım. Ban yedim atıldım. Eline bir şeyler kazandırabilirim umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle yorumlara hasret kaldım be...
Yukarıda ki maymundan bir farkın olmadığını düşünüyorum seninle de muhattap olmayacağım. Kendime bilgili demedim ama uzaktan "boş" diyip bir şey sunmayıp geçmekte cahillikten başka bir şey değildir kardeşim Saygılar...
Seni güldürdüysemİnsan gibi konuşarak başlayıp, daha sonrasında karşısındakini küçük baş ilan edip, çobanlığa terfi eden arkadaşlarımızı izledik. Eğlendim valla yalan yok
Bir daha gelmemek dileğiyle yardım sever arkadaşım hepiniz topluca haklısınız.Forum açıldığından beri kimseye doğru düzgün yardım etmeyip.
Burada önüne gelene hakaret eden biri için daha fazla zaman harcamayacağım.
Gerçekten yardım-destek isteyen insanların konularına gidiyorum.
Şunu da tekrar paylaşayım.
Keşke seni ciddiye alıp en başta cevap vermeseydim...sen ban yiyince ben üzülmeyecem ki seni bu kadar umursadıgımı düsünmüyosundur ins ben sana ********** muamelesi de yapmadım