SÜLEYMAN SOYLUNUN İSTİFASI REDDEDİLDİ !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Abdullah Hacıgül sayın admin bey çocukları pistten alıp, birbirlerine hakaretten işlem başlatırmısınız lütfen.

Siyaseti kendi açıp Mehmet abiyi etiketlemek hmmm... İlginç. @Mehmet Yılmaz şu insanla ilgilenirsen sevinirim abi teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seversin sen.
Yarasın koçuma.
Ağzına emzik versem ilk okula giden çocuklardan farkın kalmaz. Beynin yokmuş ben yanılmışım özür dilerim...

konuyu ben açmadım bu bir ikincisi siyaset yaptığımız için değil fütürsuzca hakaret ettiğin için etiketledim

Kurallarda siyaset yapmak yasaktır demiyor ancak forumun huzurunu bozma gibi bir kural var, o sayılır bence.

ben fikrimi söyledim arkadaş saldırdı

ALLAHA vatana millete hizmet edenin hizmetide iyidir ve hizmet edenin hizmet yeri değişmeyecektir

konuyu ben açmadım bu bir ikincisi siyaset yaptığımız için değil fütürsuzca hakaret ettiğin için etiketledim
Fütursuzca hakaret etmedim. Bana ********** muamelesi yapıp sonra aynı şeyi ben yapınca sen haklı olmuyorsun kardeşim. Senin derdin ne anlamıyorum. Hani diyelim ki haklısın ben yanıldım. Ban yedim atıldım. Eline bir şeyler kazandırabilirim umarım

ALLAHA vatana millete hizmet edenin hizmetide iyidir ve hizmet edenin hizmet yeri değişmeyecektir
Şöyle yorumlara hasret kaldım be...

İnsan gibi konuşarak başlayıp, daha sonrasında karşısındakini küçük baş ilan edip, çobanlığa terfi eden arkadaşlarımızı izledik. 🤣 Eğlendim valla yalan yok

Fütursuzca hakaret etmedim. Bana ********** muamelesi yapıp sonra aynı şeyi ben yapınca sen haklı olmuyorsun kardeşim. Senin derdin ne anlamıyorum. Hani diyelim ki haklısın ben yanıldım. Ban yedim atıldım. Eline bir şeyler kazandırabilirim umarım

Şöyle yorumlara hasret kaldım be...
sen ban yiyince ben üzülmeyecem ki seni bu kadar umursadıgımı düsünmüyosundur ins ben sana ********** muamelesi de yapmadım

Yukarıda ki maymundan bir farkın olmadığını düşünüyorum seninle de muhattap olmayacağım. Kendime bilgili demedim ama uzaktan "boş" diyip bir şey sunmayıp geçmekte cahillikten başka bir şey değildir kardeşim Saygılar...

12 Yaşında olmasan ve şu korona olayları olmasa yarın hakaret suçundan hakkında güzel bir suç duyurusunda bulunurdum ama artık başka güne...

Forum açıldığından beri kimseye doğru düzgün yardım etmeyip.
Burada önüne gelene hakaret eden biri için daha fazla zaman harcamayacağım.
Gerçekten yardım-destek isteyen insanların konularına gidiyorum.

Şunu da tekrar paylaşayım.

İnsan gibi konuşarak başlayıp, daha sonrasında karşısındakini küçük baş ilan edip, çobanlığa terfi eden arkadaşlarımızı izledik. 🤣 Eğlendim valla yalan yok
Seni güldürdüysem
Forum açıldığından beri kimseye doğru düzgün yardım etmeyip.
Burada önüne gelene hakaret eden biri için daha fazla zaman harcamayacağım.
Gerçekten yardım-destek isteyen insanların konularına gidiyorum.

Şunu da tekrar paylaşayım.
Bir daha gelmemek dileğiyle yardım sever arkadaşım hepiniz topluca haklısınız.

sen ban yiyince ben üzülmeyecem ki seni bu kadar umursadıgımı düsünmüyosundur ins ben sana ********** muamelesi de yapmadım
Keşke seni ciddiye alıp en başta cevap vermeseydim...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri