Neler Yeni

SÜLEYMAN SOYLUNUN İSTİFASI REDDEDİLDİ !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Recep Kaplan
Zor zamanlar geçiriyoruz. Bir de istifa olursa zorlanacağız. Bir olmamız gerekiyor.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
@Joffierr @stevesm1221 şimdi düzelttim yazdığıma tekrar bakabilir misiniz 😂 biraz yanlış yazmışım ama bir arkadaş anlamış ne yazmak istediğimi kusura bakmayın yanlış anlaşılmadan ötürü .
Sıkıntı değil aga ya ülke olarak iyi durumlardan geçmiyoruz zaten :D

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Hayırlı olsun. Hiçbir hükümetin zor zamanlarda bir istifa gelmesi etik değil.
Kardeşim kabul edilmedi istifası zaten böyle bı zamanda kimse aradan çekilemez bence herkes bu işin içinde her türlü yardıma ihtiyaç var.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Kendi istifaya zorluyor ve gene kendi istafasını reddediyor. O kim herkes biliyor sanırım. Kendi verdi sokağa çıkma yasağını ama baktı sıçtı batırdı suçu Süleyman Soylu'ya attı ve istifa etmesini söyledi. Haberlerde tüm kanallar istifa etti diye duyurdu halk cezasını bulduğunu sandı ama bilin bakalım ne oldu? O "kendi" dediğim kişi hem kendi hatasını ört pas etti hemde kendi kuklasını iş başında tuttu. Bu devlet işlerini izlemeyi çok seviyorum. Halkı mal yerine koyup tiyatro oyunu oynuyorlar.

AliBaki

80+
Kendi istifaya zorluyor ve gene kendi istafasını reddediyor. O kim herkes biliyor sanırım. Kendi verdi sokağa çıkma yasağını ama baktı sıçtı batırdı suçu Süleyman Soylu'ya attı ve istifa etmesini söyledi. Haberlerde tüm kanallar istifa etti diye duyurdu halk cezasını bulduğunu sandı ama bilin bakalım ne oldu? O "kendi" dediğim kişi hem kendi hatasını ört pas etti hemde kendi kuklasını iş başında tuttu. Bu devlet işlerini izlemeyi çok seviyorum. Halkı mal yerine koyup tiyatro oyunu oynuyorlar.
Dediklerine kendin bile inanmiyorken bunu yazabilmen ne cesaret. Yasağın hemen ardından marketler, fırınlar gibi Hayati ihtiyaçların satın alınabilecek yerlerin açık olacağını ve bu yasak sadece "2 gün" olarak belirlendi. Ve gel gelelim suçlu devlet mi halk mı? Yasak boyunca "8 milyon" para toplandı. Ülkede vergi kaldırıp sokağa çıkma yasağı konsa ülke ayaklanır. Ayrıca Elhamdülillah biz istifa etmesini biliyoruz. O bakan, Elazığ depreminde "Ailesi ile birlikte kara gitmek" yerine Elazığ'da bir çok şeye el atıp yardım etti. Tuttuğun parti mecliste "PKK LİLARİN AFFINI" isterken o bakan eğer bu pkklilar affedilirse ben görevimden istifa ederim. Dağda terörü bitirmeye az kalmış iken. Siz bilir misiniz ki Şehit olan bir anneye,babaya oğlunuz şehit oldu diyip, o anne ve babaların feryatlarını ya da "VATAN SAĞOLSUN EVLADIM" dedikleri zaman içinizde burkulan yüreği. Ben bu şerefsizleri affetirmeyecegim. Demiştir. Senin tuttuğun Parti'nin "KOLTUK SEVDALISI" istifa etsin de görelim. Muharrem İnce o partinin başına gelmek isteyince neden gönderdi onu partiden. AA dur bir an ismi tanıdık geldi. Doğru ya "KOLTUK SEVDALISI".
Mesaj otomatik birleştirildi:

AA dur bekle bir de aklıma "LUPPO", "KOLA" ve "Evde yemek yok diyip arkada bira şişeleri ile dolan" insanlar aklıma geldi. Ee doğru ya sizler gerçeği değil. "GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ GÖRÜRSÜNÜZ".

Son düzenleme:

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Dediklerine kendin bile inanmiyorken bunu yazabilmen ne cesaret. Yasağın hemen ardından marketler, fırınlar gibi Hayati ihtiyaçların satın alınabilecek yerlerin açık olacağını ve bu yasak sadece "2 gün" olarak belirlendi. Ve gel gelelim suçlu devlet mi halk mı? Yasak boyunca "8 milyon" para toplandı. Ülkede vergi kaldırıp sokağa çıkma yasağı konsa ülke ayaklanır. Ayrıca Elhamdülillah biz istifa etmesini biliyoruz. O bakan, Elazığ depreminde "Ailesi ile birlikte kara gitmek" yerine Elazığ'da bir çok şeye el atıp yardım etti. Tuttuğun parti mecliste "PKK LİLARİN AFFINI" isterken o bakan eğer bu pkklilar affedilirse ben görevimden istifa ederim. Dağda terörü bitirmeye az kalmış iken. Siz bilir misiniz ki Şehit olan bir anneye,babaya oğlunuz şehit oldu diyip, o anne ve babaların feryatlarını ya da "VATAN SAĞOLSUN EVLADIM" dedikleri zaman içinizde burkulan yüreği. Ben bu şerefsizleri affetirmeyecegim. Demiştir. Senin tuttuğun Parti'nin "KOLTUK SEVDALISI" istifa etsin de görelim. Muharrem İnce o partinin başına gelmek isteyince neden gönderdi onu partiden. AA dur bir an ismi tanıdık geldi. Doğru ya "KOLTUK SEVDALISI".

AA dur bekle bir de aklıma "LUPPO", "KOLA" ve "Evde yemek yok diyip arkada bira şişeleri ile dolan" insanlar aklıma geldi. Ee doğru ya sizler gerçeği değil. "GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ GÖRÜRSÜNÜZ".
Evet istifa etmesi güzel çünkü arkasından sayıp sövdüğü adamın kabinesinde durması pek mantıklı değil :) legal bir şekilde yardım toplayan,halka el uzatan bütün uygulamaları kaldıran sırf chpye muhalefet olmak için halka zarar vermek mantıklı değil pkk konusuna bakacak olursak madem ki vatanını milletini o kadar seviyor keşke yunan kazansaydı diyen fesli delinin cenazesinde ne işi vardı? megri megri diye pkkyı karşılayanların kabinesinde ne yapıyor? ben her hangi bir parti mensubu değilim şu zamanda parti fanboyluğu yapmak en büyük hatadır ben sonuna kadar Atatürkçüyüm tabi siz size muhalefet olan herkesi terörist ilan eder linçlersiniz

AliBaki

80+
Evet istifa etmesi güzel çünkü arkasından sayıp sövdüğü adamın kabinesinde durması pek mantıklı değil :) legal bir şekilde yardım toplayan,halka el uzatan bütün uygulamaları kaldıran sırf chpye muhalefet olmak için halka zarar vermek mantıklı değil pkk konusuna bakacak olursak madem ki vatanını milletini o kadar seviyor keşke yunan kazansaydı diyen fesli delinin cenazesinde ne işi vardı? megri megri diye pkkyı karşılayanların kabinesinde ne yapıyor? ben her hangi bir parti mensubu değilim şu zamanda parti fanboyluğu yapmak en büyük hatadır ben sonuna kadar Atatürkçüyüm tabi siz size muhalefet olan herkesi terörist ilan eder linçlersiniz
Ne hikmetse her CHP li Atatürkçü oluyor. Arkasından sövüp saydığı adam o değil. İstifa etmesi güzel bir şey diyorsun. Koltuk sevdalısı neden vermedi peki? O niye istifa etmedi. Sen Atatürk'çü olsan şu an ki CHP nin o CHP olmadığını anlarsın ki emin ol senden daha koyu bir Atatürk'çüyüm. Keske Yunan galip gelseydo dediğin adam dindar ama Atatürk düşmanı. Atatürk'ün dinine bağlı kalmadığı çok ortada ve dindar adamlar Atatürk'ü sevmezler. Ama ülkeyi kurtardığını da inkâr etmezler. Legal şekilde yardım diyorsun da hani ben niye göremedim. Berat Albayrak dar gelirli ailelere ve zor durumda olan insanlara gelir yardımı yapacağını söylediği zaman o tutmadığın ama savunduğun parti ne yaptı? Hiç bir şey :D. Halka zarar veren luppolular değil de virüsün yayılmasını engellemek için yasak koyan devlet ha :D. Atatürk görseydi haline ağlardı ya. Gerçi siz her zaman haklısınız hiç bir zaman yanlış konuşmazsiniz. O kadar Atatürk'çüyüm diye gezineceğine git bunları araştır bakalım. Biz en azından "İDLİB TE NE İŞİMİZ VAR DİYENLERİ ELEŞTİRİYORUZ". Hani bizi dinsizlestirmeye çalışan. Namusunu istediğim yerde harcarim diyenleri ELEŞTİRİYORUZ. Ayrıca Atatürk atasina büyük önem verirdi. Bak bakalım bu Anadolu topraklarına giren atalarının dinine. Biz bize muhalefet olan herkesi linçlemiyoruz biz siz değiliz merak etmeyin. Biz kendi yanlışlarımızı sonuna kadar söylüyoruz Elhamdülillah. Ama ne tesadüftür ki Kılıçdaroğlu daha konuşmayı bilmemesine rağmen hep haklı. Ne tuhaf değil mi?

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Manas destanı mübarek Maşallah

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
CHP'li MHP'li diye ayrıştırmaya gerek yok.
Şahıslar belli.
Kararlar belli.
Uygulamalar belli.

Yanlış varsa şahısa bakılmaz.
Yanlış yanlıştır.

CHP'li yöneticiler de yanlış yapar.
Partili Başkanlar da yanlış yapar.
Bakanlar da yanlış yapar.

Herkes yanlış yapabilir.
Doğruyu ve yanlışı yapana göre değerlendirmek ......

Yukarıda "idlib'e giriş" konusuna bile girilmiş.

Takım tutar gibi siyasi parti tutan insan, politika ve siyaset adına zerre bilgi taşımıyordur.

Yukarıda okuduğum bazı şeyler için cevap yazayım diyorum.
Sonra vazgeçiyorum.
Çünkü onları yazan insana kitap basıp yollasam.
7 kere hatmetse, yine anlamayacak.

AliBaki

80+
Şahıslar belli.
Kararlar belli.
Uygulamalar belli.

Yanlış yanlıştır.

Herkes yanlış yapabilir.

Takım tutar gibi siyasi parti tutan insan, politika ve siyaset adına zerre bilgi taşımıyordur.

Sonra vazgeçiyorum.
Kadir mısıroğluna giren insana bir şey demezsin de ben idlib konusuna girince tetiklenirsin zaten. Bak ne diyorum da sizler hep haklısınız.

Şahıslar belli.
Kararlar belli.
Uygulamalar belli.

Yanlış yanlıştır.

Herkes yanlış yapabilir.

Sonra vazgeçiyorum.
Takım tutar gibi parti tutmuyorum bak. Ama yanlış yere suçlanan bir şeyi haksız yere suçlanan bir şeyi ben açıklayınca hep solcular zeki hep CHP'liler. ;D neyse buna da gülüp geçeceğim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kadir mısıroğluna giren insana bir şey demezsin de ben idlib konusuna girince tetiklenirsin zaten. Bak ne diyorum da sizler hep haklısınız.

Ben sana özel konuşmadım.
Taraflı da konuşmadım.

Gayet tarafsız ve net bir yazı yazdım.
Bir yerlere çekmeye gerek yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler