Neler Yeni

SÜLEYMAN SOYLUNUN İSTİFASI REDDEDİLDİ !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Klavyelerden ateş çıkartmanız bittiyse eğer konu silinsin lütfen... Forumda siyasete gerek yok.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Ne hikmetse her CHP li Atatürkçü oluyor. Arkasından sövüp saydığı adam o değil. İstifa etmesi güzel bir şey diyorsun. Koltuk sevdalısı neden vermedi peki? O niye istifa etmedi. Sen Atatürk'çü olsan şu an ki CHP nin o CHP olmadığını anlarsın ki emin ol senden daha koyu bir Atatürk'çüyüm. Keske Yunan galip gelseydo dediğin adam dindar ama Atatürk düşmanı. Atatürk'ün dinine bağlı kalmadığı çok ortada ve dindar adamlar Atatürk'ü sevmezler. Ama ülkeyi kurtardığını da inkâr etmezler. Legal şekilde yardım diyorsun da hani ben niye göremedim. Berat Albayrak dar gelirli ailelere ve zor durumda olan insanlara gelir yardımı yapacağını söylediği zaman o tutmadığın ama savunduğun parti ne yaptı? Hiç bir şey :D. Halka zarar veren luppolular değil de virüsün yayılmasını engellemek için yasak koyan devlet ha :D. Atatürk görseydi haline ağlardı ya. Gerçi siz her zaman haklısınız hiç bir zaman yanlış konuşmazsiniz. O kadar Atatürk'çüyüm diye gezineceğine git bunları araştır bakalım. Biz en azından "İDLİB TE NE İŞİMİZ VAR DİYENLERİ ELEŞTİRİYORUZ". Hani bizi dinsizlestirmeye çalışan. Namusunu istediğim yerde harcarim diyenleri ELEŞTİRİYORUZ. Ayrıca Atatürk atasina büyük önem verirdi. Bak bakalım bu Anadolu topraklarına giren atalarının dinine. Biz bize muhalefet olan herkesi linçlemiyoruz biz siz değiliz merak etmeyin. Biz kendi yanlışlarımızı sonuna kadar söylüyoruz Elhamdülillah. Ama ne tesadüftür ki Kılıçdaroğlu daha konuşmayı bilmemesine rağmen hep haklı. Ne tuhaf değil mi?
Kardesim sıkıntıların mı var? Ben chpli degilim de savunmuyorum da atalarıma da bağlıyım ayrıca Atatürk'ün dinine bağlı kalmadığını diyen kim?İçki çtiği için mi dinine bağlı olmuyo? kendi parasıyla içtiği içki günah olabilir ama en azından KENDİ parasıyla. Halkın parasıyla yatlar katlar almaktan iyidir kesinlikle. Atatürk bu ülkeye islamı yaşaması için şans veren birisi din düşmanı falan değil.
Ayrıca arkasından sövüp saydığı adam o değil demissin
:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim.Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan

Nazım Hikmet RAN

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Olaya şey gözüyle bakılması da ayrı bir saçmalık.
"Zor zamandayız, şimdi istifa etmek yanlış."

Sanki Bakan istifa edince, koltuk boş kalıyor.
Bütün bakanlar toplanıyor, ülkeyi ilgilendiren kritik bir karar almak istiyor.
Ama bir bakıyorlar İç işleri koltuğu boş. Haydaaa...
Karar alamıyorlar, herkes evine gidiyor, ülke kafasına göre takılıyor falan.

Hiç bir devlet koltuğu boş kalmaz.
Ki adamın kararını açıklaması ile reddedilmesi arasındaki küçük dakikalar için bile yerine vekaleten atama yapıldı.
Başkan istifayı onaylasa bile, koltuğun yeniden dolması 1-2 saat sürmezdi.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk istifa eden siyasetçi Soylu değil.

Ayrıca,
Kendisi bu göreve gelirken, aynı koltuktan istifa eden Efkan Ala’nın yerine geldi.

Bugüne kadar AKP tarafında istifa eden onlarca siyasetçi var.
Kimisi kendi rızası ile,
kimisi tehdit edilerek ( Bkz: Edip Uğur'un istifası )
kimisi de vaatler ile istifa etti veya ettirildi.

Yani Soylu'nun istifa etmesi de diğerleri kadar normal bir durum.

AliBaki

80+
Kardesim sıkıntıların mı var? Ben chpli degilim de savunmuyorum da atalarıma da bağlıyım ayrıca Atatürk'ün dinine bağlı kalmadığını diyen kim?İçki çtiği için mi dinine bağlı olmuyo? kendi parasıyla içtiği içki günah olabilir ama en azından KENDİ parasıyla. Halkın parasıyla yatlar katlar almaktan iyidir kesinlikle. Atatürk bu ülkeye islamı yaşaması için şans veren birisi din düşmanı falan değil.
Ayrıca arkasından sövüp saydığı adam o değil demissin
:)
Ben sana CHP'li sin demedim kardeşim. Atatürk'ün dinine bağlı olmadığını dedim. Dinsiz veya hristiyan demedim. Ha bu arada kendi parasıyla demişsin. Ecevit döneminde işçilerin maaşları kesilip "GERİ ÖDENECEK DİYİP" ülkenin maddi durumları yok diyerek ödemeyerek aldığı o paraları Erdoğan hepsini tek tek geri ödedi ve bunu kendi parasından verdi. Hani insanlar fikir değiştirebiliyor aşağıdaki örnekte olduğu gibi

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Ben sana CHP'li sin demedim kardeşim. Atatürk'ün dinine bağlı olmadığını dedim. Dinsiz veya hristiyan demedim. Ha bu arada kendi parasıyla demişsin. Ecevit döneminde işçilerin maaşları kesilip "GERİ ÖDENECEK DİYİP" ülkenin maddi durumları yok diyerek ödemeyerek aldığı o paraları Erdoğan hepsini tek tek geri ödedi ve bunu kendi parasından verdi. Hani insanlar fikir değiştirebiliyor aşağıdaki örnekte olduğu gibi
Atatürk kendi parasıyla içki içiyorsa bundan kimene dedim sen neden anlamak istiyosun kardeşim. Erdoğan "kendi" parasından ne ödemiş kanıtıyla atarsan sevinirim

AliBaki

80+
Olaya şey gözüyle bakılması da ayrı bir saçmalık.
"Zor zamandayız, şimdi istifa etmek yanlış."

Sanki Bakan istifa edince, koltuk boş kalıyor.
Bütün bakanlar toplanıyor, ülkeyi ilgilendiren kritik bir karar almak istiyor.
Ama bir bakıyorlar İç işleri koltuğu boş. Haydaaa...
Karar alamıyorlar, herkes evine gidiyor, ülke kafasına göre takılıyor falan.

Hiç bir devlet koltuğu boş kalmaz.
Ki adamın kararını açıklaması ile reddedilmesi arasındaki küçük dakikalar için bile yerine vekaleten atama yapıldı.
Başkan istifayı onaylasa bile, koltuğun yeniden dolması 1-2 saat sürmezdi.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk istifa eden siyasetçi Soylu değil.

Ayrıca,
Kendisi bu göreve gelirken, aynı koltuktan istifa eden Efkan Ala’nın yerine geldi.

Bugüne kadar AKP tarafında istifa eden onlarca siyasetçi var.
Kimisi kendi rızası ile,
kimisi tehdit edilerek ( Bkz: Edip Uğur'un istifası )
kimisi de vaatler ile istifa etti veya ettirildi.

Yani Soylu'nun istifa etmesi de diğerleri kadar normal bir durum.
Ortaya yazan adam şimdide akp diyor ya. Merak etme kardeşim senin gibileri hep görüyoruz hep. Biraz lafının arkasında dur. Bak bakalım CHP den istifa edenler kendi istekleriyle mi yoksa "KOLTUK SEVDALISI"NİN Tehditi ile mi? Bize laf atmadan önce kendi aranızı düzeltin. Güya HDP ve iyi parti ile birlik oldunuz birbirlerinizi kötülülüyorsun kaldı ki CHPLİLERİN HDP Yİ DESTEKLEMESİ AYRI DURUM ZATEN. Neyse siz ikimizde parti tutmayan kişilerdiniz. Böylece gördük dönekliğinizi xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Konu siyasete dönmüş, lütfen konuyu kapatın veya özelden devam edin, yoksa ban yersiniz.
ss266.PNG

Kurallarda siyaset tartışması yasak demiyor ancak küfre varan tartışma ve forum huzurunu bozacak davranışlar yasak diyor.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Ortaya yazan adam şimdide akp diyor ya. Merak etme kardeşim senin gibileri hep görüyoruz hep. Biraz lafının arkasında dur. Bak bakalım CHP den istifa edenler kendi istekleriyle mi yoksa "KOLTUK SEVDALISI"NİN Tehditi ile mi? Bize laf atmadan önce kendi aranızı düzeltin. Güya HDP ve iyi parti ile birlik oldunuz birbirlerinizi kötülülüyorsun kaldı ki CHPLİLERİN HDP Yİ DESTEKLEMESİ AYRI DURUM ZATEN. Neyse siz ikimizde parti tutmayan kişilerdiniz. Böylece gördük dönekliğinizi xd
dostum sen sıkıntılı mısın bak bunu ciddi soruyorum çözebiliriz BEN CHPLİ DEĞİLİM BEN CHPYİ SAVUNMUYORUM sen bana niye sürekli kılıçdaroğlunu chpyi anlatıp duruyosun ya allah askına adam akıllı konusacaksan konusalım neden çarpıtıyorsun her şeyi

tipik akpartili zaten verecek cevap bulamayınca ya terörist dersiniz ya da chpli

Konu siyasete dönmüş, lütfen konuyu kapatın veya özelden devam edin, yoksa ban yersiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kurallarda siyaset tartışması yasak demiyor ancak küfre varan tartışma ve forum huzurunu bozacak davranışlar yasak diyor.
siyaset yapmak sorun değilse sıkıntı yok ben kimseye hakaret etmiyorum

AliBaki

80+
Atatürk kendi parasıyla içki içiyorsa bundan kimene dedim sen neden anlamak istiyosun kardeşim. Erdoğan "kendi" parasından ne ödemiş kanıtıyla atarsan sevinirim
Ulan geri kafalı evladım. Ben buna bir şey demedim laf bulamadın da şimdi bir yerlerinden mi uydurmaya başladın. Lan siz solcular ne çirkef insanlarisiniz. Googleye Ecevit'in biriktirdiği paralar yazarsan görürsün kardeşim. İşine gelmeyince görmemeyi siz iyi bilirsiniz zaten.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Ulan geri kafalı evladım. Ben buna bir şey demedim laf bulamadın da şimdi bir yerlerinden mi uydurmaya başladın. Lan siz solcular ne çirkef insanlarisiniz. Googleye Ecevit'in biriktirdiği paralar yazarsan görürsün kardeşim. İşine gelmeyince görmemeyi siz iyi bilirsiniz zaten.
bütün fasıllar da bittiyse hakaret faslına başladık hee :DD akparti hiç kurulmasaydı bile sen akpartili olurdun buna %100 eminim :D

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Öfke ve kin gözünü kör etmiş #&%
Süleyman Soylu CHP'nin bakanı mı, MHP'nin bakanı mı?
Tabi ki AKP yazcam.

Okuduğunu bile algılayamıyorsun. Burada önüne gelene dönek falan yazıyorsun.
Hala cevaplarında siz-biz / o taraf bu taraf yazıyorsun.
Sen eğer ki Türk vatandaşıysan, siz-biz yapmazsın.
Bu ülkede bir çok siyasi parti yönetime geldi.
Hepsinin yanlışı da oldu, doğrusu da.
Ama sen bunları bilmiyorsun.

Dönek vs. ofansif konuşup benim canımı sıkma.

....

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,475
Son üye