Okula gideniniz var mı ?

Ben yarın gideceğim de bu sabah şöyle bir bilgilendirme yapıldı
''ilk dersi 7.30 da başlayacak olup,18.10 da bitecektir.Ogrencilerin disari cikmasi yasak oldugu ve okul kantini açik olmayacagi icin öğrenciler mutlaka yanlarinda evden yiyecek getirmeleri hatirlatilmasinin ozellikle yapilmasini rica ederim'' (prison break okul versiyon)
Sonra başka bir yazı geldi 3 de gideceksiniz 6 da çıkacaksınız diye
Giden varsa bir söylesin ben 1lt kola birazda çiğköfte yaptım yanına cips fln bu üstteki yazı gerçekse 10 gibi ediyor okulun yolunu hatırlayana kadar rahat 11 saat napcam agalar ben
Cığkofte tavanada atacan mi gurban

Bizim işler çok karışık, normalde bugün olacaktı, bir kaç kişi gitmiş okula (ben ulaşım sıkıntısı yüzünden gitmedim, ailem de gitmemi istemiyor pek zaten) onları ders yok deyip geri göndermişler. Atölyelerde mi ne sorun varmış. Bizim asıl okulu depreme karşı güçlendirdikleri için başka bir okula yönlendirdiler, onun da baya ulaşım sıkıntısı var. Yani ne olacak hiç bilmiyorum, okul da çıkıp doğru düzgün bir açıklama da yapmıyor. Allah yardımcımız olsun :(

mtal olan. mesleki teknik anadolu lisesi. bilişim alanı web programcılığı.
hepsi mtal ben sağlık bölümü olan bir lise okuyorum 9. sınıf ders bilmemnesin den çok izi ders çalışsan yeter birde hiçbir dersten kalma çok sıkıntılı

hepsi mtal ben sağlık bölümü olan bir lise okuyorum 9. sınıf ders bilmemnesin den çok izi ders çalışsan yeter birde hiçbir dersten kalma çok sıkıntılı
ya yok ben ondan bahsetmiyorum. ben gelecek hafta okula gideceğim de okulda gün içinde neler yapabilirim. nasıl vakit geçer. evet arkadaşım var ama bazenn yalnız kalmak en iyisi oluyor. bu tip konularda önerilerin var mı.
ayrıca ders saatleri arasında çok boşluk var. o boşlukta da okuldan 500-600mt. uzaklıktaki tt ilçe müdürşüğüne giderim. ooh.

Bizim işler çok karışık, normalde bugün olacaktı, bir kaç kişi gitmiş okula (ben ulaşım sıkıntısı yüzünden gitmedim, ailem de gitmemi istemiyor pek zaten) onları ders yok deyip geri göndermişler. Atölyelerde mi ne sorun varmış. Bizim asıl okulu depreme karşı güçlendirdikleri için başka bir okula yönlendirdiler, onun da baya ulaşım sıkıntısı var. Yani ne olacak hiç bilmiyorum, okul da çıkıp doğru düzgün bir açıklama da yapmıyor. Allah yardımcımız olsun :(
amin hocam bende bugün gidecektim okulu dezanfekte ettikleri için perşembeye ertelediler ben dolmuşla gidiyorum 10 dk fln ama yüreyerek gidicem vallahi bi işide doğru yapsınlar okulda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya yok ben ondan bahsetmiyorum. ben gelecek hafta okula gideceğim de okulda gün içinde neler yapabilirim. nasıl vakit geçer. evet arkadaşım var ama bazenn yalnız kalmak en iyisi oluyor. bu tip konularda önerilerin var mı.
ayrıca ders saatleri arasında çok boşluk var. o boşlukta da okuldan 500-600mt. uzaklıktaki tt ilçe müdürşüğüne giderim. ooh.
hocam hangi şehirde oturuyorsun sınıflar 2 ye ayrılmazsa git kaynaş cidden konuş sohbet et bak sana ciddi önerim tipimden hayır gelmiyecek insanlar var kalmış olanlar keko olanlar kendini bi halt sananlar cidden uzak dur onlar cidden boş charlar

amin hocam bende bugün gidecektim okulu dezanfekte ettikleri için perşembeye ertelediler ben dolmuşla gidiyorum 10 dk fln ama yüreyerek gidicem vallahi bi işide doğru yapsınlar okulda

hocam hangi şehirde oturuyorsun sınıflar 2 ye ayrılmazsa git kaynaş cidden konuş sohbet et bak sana ciddi önerim tipimden hayır gelmiyecek insanlar var kalmış olanlar keko olanlar kendini bi halt sananlar cidden uzak dur onlar cidden boş charlar
ben bazı kişilerle tanıştım bile. ama sanırım sınıflar bölünecek. 2 haftalık bir eğitim olacak birinci hafta ben salı günü birinci hafta onlar çarşamba. ikinci hafta ben çarşamba ikinci hafta onlar salı. veya komple bütün sınıf olarak da gidebiliriz bilmiyorum. orada 3 saatlik ara var bu arada neler yapabilirim ?

Ben otobüs ile gideceğim tam olarak her şey yerine oturduğunda, 45 dk falan sürecek, benim okul uzak biraz. Haberlerde falan o kalabalığı görünce gerçekten tırsıyorum ya, kendimi hiç düşünmüyorum ama evdekilere bulaştırırım diye çok korkuyorum

kanka stok yapcaksan unutma https://www.trendyol.com/teras/cino...Vh63TRxQ4sUDucVIysPNGHQpbvzRAGhRoCuWAQAvD_BwE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,211,757
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri