Uzaktan Eğitimde Oluşan Baş Ağrısı

samy

80+
Reaksiyon skoru
34
Evet herkesin bildiği üzere şuan nerdeyse tüm öğrenciler uzaktan eğitim başlığı altında derslere katılıyor. Benim ders programım saat 8'den 13'e kadar devam ediyor ve aralar 10 dakika. BU durumdan dolayı başım çok ağrıyor. Üstüne bilgisayar üzerinden halletmem gereken işlerim oluyor birde onları çekmek zorunda kalıyorum. Baş ağrısı tabii burada çok önemli bir faktör. Baş ağrısı için yapmamız gerek bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.

Evet herkesin bildiği üzere şuan nerdeyse tüm öğrenciler uzaktan eğitim başlığı altında derslere katılıyor. Benim ders programım saat 8'den 13'e kadar devam ediyor ve aralar 10 dakika. BU durumdan dolayı başım çok ağrıyor. Üstüne bilgisayar üzerinden halletmem gereken işlerim oluyor birde onları çekmek zorunda kalıyorum. Baş ağrısı tabii burada çok önemli bir faktör. Baş ağrısı için yapmamız gerek bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.
Takipteyim basım çatlar gibi oluyor

8 den 13 iyimiş ben 8 den 15 e kadar çektiğim baş ağrısı ve bel ağrısını bi ben bide allah biliyo...:cautious::cautious:

Şimdi dersim başlayacak saat 5 e kadar :( 10 dakika
8 den 13 e kadar mı. Yine iyisin. Benimki 8 den 4 e kadar çok kötü :(

aralarda pencereye çık nefes al su iç ben öyle yapıyorum yoksa dayanılmaz bir baş ağrısı ile karşılşıyorum.

Takipteyim.
Üstüne bide diklatim dağılıyor hiçbir şey anlamıyorum.

Şimdi dersim başlayacak saat 5 e kadar :( 10 dakika

aralarda pencereye çık nefes al su iç ben öyle yapıyorum yoksa dayanılmaz bir baş ağrısı ile karşılşıyorum.
Vallahi su içmek gerçekten işe yarıyor ama işte ne kadar yarıyor. Çekilmez gerçekten inşallah bu illet daha fazla sürmez.

Geri