Uzaktan Eğitimde Oluşan Baş Ağrısı

Screenshot_2020-10-08-11-11-49-11_2ef548bf47261a0f379d52645eb41568.jpg

Evet herkesin bildiği üzere şuan nerdeyse tüm öğrenciler uzaktan eğitim başlığı altında derslere katılıyor. Benim ders programım saat 8'den 13'e kadar devam ediyor ve aralar 10 dakika. BU durumdan dolayı başım çok ağrıyor. Üstüne bilgisayar üzerinden halletmem gereken işlerim oluyor birde onları çekmek zorunda kalıyorum. Baş ağrısı tabii burada çok önemli bir faktör. Baş ağrısı için yapmamız gerek bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.
sürekli kulaklık takılı olduğu için benim kulaklarım çok ağrıyor

Bir de bir ton ödev veriyor matematik kimya falan onlarla uğraşmaya çalışıyorum. Sonra resim dersine giriyorum hoca diyor ki resim çizme ödevi vermiştim kim yaptı yapmayının 10 puanını kırarım diyor, İşim gücüm yok o kadar şeyin içinde resim çizcem ödev olarak çok sinir

Nasıl başınız ağrıyor anlamadım ? :D ilginç bir durum.
İşte garip olan konu o. Ben normalde ders dışı bir işle uğraşınca bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum. Bunun iki nedeni olabilir: Sürekli kulaklıktan gelen ses yada her gün aynı sürede masada kalmak.

Evet herkesin bildiği üzere şuan nerdeyse tüm öğrenciler uzaktan eğitim başlığı altında derslere katılıyor. Benim ders programım saat 8'den 13'e kadar devam ediyor ve aralar 10 dakika. BU durumdan dolayı başım çok ağrıyor. Üstüne bilgisayar üzerinden halletmem gereken işlerim oluyor birde onları çekmek zorunda kalıyorum. Baş ağrısı tabii burada çok önemli bir faktör. Baş ağrısı için yapmamız gerek bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.

benimde aynı. migrenim tuttu 1 haftadır. 7 saat derse bakıyorsun sonra 2 saat forum 2 saat oyun 3 saat telefon derken göz beyin kalmıyor.

Saatler pc basinda oturdugum icin kulaklık kulagimi agritiyor bel ve boyun agrilari aldi basini gidiyor gözlerim zaten bozuk bir de uzun sure ekrana bakinca goz tansiyonum yukseliyor o da bas agrisi yapiyor hic verim alamiyorum

ben tonguçtan vb. videolar izliyom başağrısı yaptığı için

Günüm 6:30'da başlıyor, yarım saat spor yapıp duşa giriyorum, 9'da derslerim başlıyor 15'de bitiyor. (10 dk aralıklarla.)2 günde bir 2 saat ingilizce dersim var özel 18'den 20'ye. saat 22'ye kadar yemek vesaire. 22'den 1'e kadar arklarla oyun.
Kafamın durumu malum :D

Günüm6:30'da başlıyor, yarım saat spor yapıp duşa giriyorum, 9'da derslerim başlıyor 15'de bitiyor. (10 dk aralıklarla.)
2 günde bir 2 saat ingilizce dersim var özel 18'den 20'ye. saat 22'ye kadar yemek vesaire. 22'den 1'e kadar arklarla oyun.
Kafamın durumu malum :D
5 saat uyku az gelmiyor mu ya? Bende 6'da kalkıyorum ama 11 gibi yatmış oluyorum genellikle.

Geri