Millenicom alınır mı ?

Reaksiyon skoru
168
Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
kullanlar benim gördüğüm kadarıyla menun

Alınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.
İstersen geçişte kodu kullanırsan 1 ay ikimize de bedava olur ben de bir arkadaşımızın koduyla geçiş yapmıştım
Davet kodum: 73F6FDFD

+ ev telefonu kullanmıyorsanız 10tl daha ucuz oluyor paketler

altyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle alınır.

Alınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.
İstersen geçişte kodu kullanırsan 1 ay ikimize de bedava olur ben de bir arkadaşımızın koduyla geçiş yapmıştım
Hangi pakette ne kadar hız aldığını gösterir misin ? benimde internetimin süresi dolunca millenecom geçmeyi düşünüyorum.

altyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle alınır.
Çok hızlıca geçtik alınır fakat müşteri hizmetleri max 20 dakikaya kadar bekletiyor

Teşekkürler hocam

evet turknet gıbı sorumsuz degıller

Ekler

• Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 5 sayfa - Kişisel - Microsoft​ E...png
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 5 sayfa - Kişisel - Microsoft​ E...png
    35.4 KB · Hit: 67
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri