Sahte Profilden Para Kazanmak

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam. Bugün arkadaşımla konuşmamızın üstüne aklıma bir fikir geldi amcak yasal mi ya da ceza yer miyim diye düşünuyorum. Bu sohbet uygulamalarında sahte kız profili oluşturup para karşılığın birseyler yapcam falan deyip karşı taraftan para alıp engellersem ve karşı taraf dava açarsa ne olur ceza alır mıyım? İyi geceler...

Herkese selam. Bugün arkadaşımla konuşmamızın üstüne aklıma bir fikir geldi amcak yasal mi ya da ceza yer miyim diye düşünuyorum. Bu sohbet uygulamalarında sahte kız profili oluşturup para karşılığın birseyler yapcam falan deyip karşı taraftan para alıp engellersem ve karşı taraf dava açarsa ne olur ceza alır mıyım? İyi geceler...
Yani Etik bir davranış değil bence
Bir de Bunun AHİRET Boyunu düşün derim
Bence yapma ama Her koyun kendi bacağından asılır sen bilirsin

Akşam akşam iyi güldürdün. :D bu devirde böyle bir şey yaşanması imkansız gibi bir şey. :D senin dediğin olay 5 10 sene önce dayılara yapılıyordu.

Amcalar seni bekler. 🥴

Ben yasal boyutunu merak ediyorum
Ülkedeki adalet belli zaten..
Yani yapma Ve karşıdaki seni Tuzağa düşürse GEÇMİŞ Olsun
Ve yasak boyutu olarak
İyi Para Cezası olabilir bence
Büyük miktarlarda dolandırsan Hapisi boylama ihtimalinde varda Tam olarak bilmiyorum

arkadas yeni galiba gel böyle buyur agam beylerrrr arkadasa lokumm ikram edinn

Her şeyden önce karaktersizce bir davranış.

Kolay kolay para atmıyorlar. Arkadaşın dediği gibi 5 10 sene önce olsa olabilirdi :D

Kendi rızasıyla parayı verdiği için merak etmiştim teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,987
Üyeler
191,198
Son üye
Maskarsen
Geri