RecepİvedikFanTR
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 465
7. sınıfa kadar çok güzel aile hayatımız vardı kimi zaman abimle kavga etsek de annem babam hep bize kızsa da çok mutluyduk 8. sınıfta babamı kaybettim ve o günden sonra hiçbirşey yoluna girmedi derslerim perişan hayat düzenim darmadağın ilişkilerim berbat oldu ben 1. sınıftan beri sınıfın şakacı çocuğu olduğum için sevgilim de olmadı yani kimse beni ciddiye almıyordu konuştuğum herşeye gülüyorlardı 8. sınıfta seçtiğim okulu istemeden yazdım zaten o süreçte de şehir değiştirmiştik ama adapte olamadığımdan dolayı geri döndük sorun şu okulu istemeyerek yazdım ve puanım da zaten çok düşüktü sınıfın öyle çok serseri çocuğu değildim derslerim fena değildi ama babamı kaybedince o da çöp oldu şu anda okuduğum okuldaki birçok kişiden daha iyi derslerim var ama kendimi gösteremediğim (çok utangacım) için herkes beni deslerimde çok zayıf olan bişey bilmeyen biri olarak görüyor zaten aileden kimseden fayda yok herkes bize sırt çevirdi ve ben hayattan zevk almıyorum tam 8 aydır abimle küsüm onunla çok kavga ettiğimiz için bende mesafe koydum aramıza herkes beni kavgacı serseri zannetmesin diye ilkokulda bile dokunduğum kişi ağlıyordu nereden baksanız alışverişe gitmediğim günler hiç dışarı çıkmıyorum sürekli 7 gün 24 saat bilgisayardayım herkes artık itici geliyor yapılan şakalar falan bitik artık ne yapıcam bilmiyorum