ASUS RTX 3080 TUF OC 10 GB RAM Yeterli mi?

Closter

80+
Reaksiyon skoru
55
Asus RTX 3080 Tuf OC modelini 2-3 gün önce satın aldım 10 GB Ram bulunuyor sizce 4K Max ayarlarda en az 2-3 sene götürür mü? Yabancı forumda ki adamın incelemeye göre 2024'e kadar çok rahat götüreceğine emin olduğunu söylüyor ben de öyle düşünüyorum çünkü belleğin hızı da arttı ama benchmark videolarında kullanımları izlediğimde 10 gb kullanan oyunlar olduğunu da görüyorum. Sizce alarak hata mı yaptım? Baktım dolar 8'e gidiyor stokta görünce kaptım hemen pişman olur muyum?

Asus RTX 3080 Tuf OC modelini 2-3 gün önce satın aldım 10 GB Ram bulunuyor sizce 4K Max ayarlarda en az 2-3 sene götürür mü? Yabancı forumda ki adamın incelemeye göre 2024'e kadar çok rahat götüreceğine emin olduğunu söylüyor ben de öyle düşünüyorum çünkü belleğin hızı da arttı ama benchmark videolarında kullanımları izlediğimde 10 gb kullanan oyunlar olduğunu da görüyorum. Sizce alarak hata mı yaptım? Baktım dolar 8'e gidiyor stokta görünce kaptım hemen pişman olur muyum?
h.o konumuz degil ama nereden kaça aldın?

10 gb vram gayet yeterli. 4k max ayarlarda 2 3 sene rahat götüreceğini düşünüyorum.

10 GB VRAM yeter kanka seni baya da götürür sıkıntı yaratmaz koskoca 3080 den bahsediyoruz :D

Hocam aynı ekran kartını forumdaki başka biri 8.5k mıydı 7.5k mıydı öyle bir şeye almıştı. Vatan yine vatanlığını yapmış.

Dolar aynı kalmıyor ayrıca ben OC'li modeli aldım arada çok fark yok itopya da 9200 TL mesela 400 tl fazla vermiş oldum ama dolar artınca 10.000'e bile ulaşacağını düşünüyorum.

Geri