[ÖNERİ] Konu Dışı Kategorisi Kalkmalı

Bunu diyen adamın sevgilisinden ayrıldıktan sonra ayrıldım diye açtığı konusu var "konu dışı"nda :D
Enteresan.

O zaman açılan konular incelenmeden açılmamalı, yönetici veya moderatör onayından geçmeli diye düşünüyorum.
emrin olur adamlar günün 10 - 15 saatini forumda geçirsin açılan konulara yardım etsin veya argo kelime söyleyenlere ceza uygulasın bide gelsinler konu incelesinler emrin olur paşam

Burada ve diğer platformlarda bulunan " Konu Dışı " kategorisi neden var pek anlayamıyorum. Oldukça saçma sapan, sırf reaksiyon almak ve konu açmak için bahsetmiş olduğum kategoriyi kullananlar var.
Amaç olarak bu platformu canlı tutmaksa çözüm olarak sohbet odaları, sohbet penceresi getirilebilir.
Sadece üyelere özel olabilir.
Moderatör alınabilir ve denetim yapılabilir.
Sohbet penceresindeki yoğunluğu azaltmak için geri cevap süresi eklenebilir.
Pop-up pencere de sohbet edilebilir.
Aklıma gelen bunlar, geliştirilebilir. Sadece bir fikir vermek istedim.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Forum şuna dönsün istiyorsun herhalde?

X Kişisi: Bu PC alınır mı?

Y Kişisi: Evet, alınır.

Buna mı dönsün forum? Burası sadece PC toplamak için açılmış bir forum değil insanların kafa dağıtmayada ihtiyacı var aşırıya kaçmamak suretiyle.

Senin yüzünden konu dışı gitmez umarım.

kanka tamamda sende en sevdıgınız kuruyemısı sormussun sımdı bu dolu mu bos mu mılletın sevdıgı kuruyemısı napcan hedıye mı etcen? takıl ıste forumda, konu dısıların hepsını bos buluyorsan goruyorsun zaten konunun ne oldugunu tıklamazsın gırmezsın bu kadar basıt

konu dışı kategorisi çok farklı bir şey. kimisi gidiyor derdini anlatıyor kimisi gidiyor "evime siyah takım elbiseli iki adam geldi kasayı açıp ekran kartımı aldılar ne oluyor dedim ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılıyor dediler" diyor.
Konu dışı kategorisi forumu ayakta tutan kategorilerden birisidir. yeri geliyor geyik yapıyoruz yeri geliyor birisine tavsiyelerde bulunuyoruz.

Senin bir o kadar boş konu açmışlığın varken gelip buna karşı çıkman çok tuhaf gerçekten. Nasıl bu kadar cesaretli olabiliyorsunuz şaşıyorum :D

O zaman açılan konular incelenmeden açılmamalı, yönetici veya moderatör onayından geçmeli diye düşünüyorum.
Acil işi olan arkadaşlar ne olacak saatlerce sıramı bekleyecekler?

Ben, 2 + 1 = 3 diyen adamı da 2 + 1 = 4 diyen adamı da dinlerim.
Konu dışında gereksiz konuların açıldığı konusunda hemfikirim. Hiç kusura bakın, forumun yaş ortalaması ortada.
Buna göre bir bölüm kuralları olmalı.

yanılıyorsun

Geri