Dolar-Euro Daha Yükselirmi

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
1602270326829.png
1602270342156.png

an itibariyle türk liramız gün geçtikce değer kaybetmeye devam ediyor sizce bu böyle devam eder mi? birşeyler eşya bilgisayar telefon alacaklar şimdiden almalımı sizce bana telefon almayı düşünüyoduk okul açılınca sizce şimdiden alınmalımı

Alacaklarınızı ne kadar erken alırsanız o kadar iyi olur.
Dolar ve Euro sürekli yükseliyor ve durmayacak gibi.

1601897326330.png

Alacaklarınızı ne kadar erken alırsanız o kadar iyi olur.
Dolar ve Euro sürekli yükseliyor ve durmayacak gibi.
Hocam benim çok alacağım şey var k55 alcam ram alcam hdd de alacam :(

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

an itibariyle türk liramız gün geçtikce değer kaybetmeye devam ediyor sizce bu böyle devam eder mi? birşeyler eşya bilgisayar telefon alacaklar şimdiden almalımı sizce bana telefon almayı düşünüyoduk okul açılınca sizce şimdiden alınmalımı
Benim içimde buna yanıyor . Yeni sistem alıcam ama bir kaç mevzu olduğundan dolayı şuan alamıyorum . Acaba 6 7 ay sonra o sistem ne kadar olucak

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ben önlem amaçlı planımı programımı yapmıştım ama hayallerim suya düştü. ek 8gb ram alacaktım 293tlden 360tlye falan çıkmış. vazgeçtim. modem alacaktım. 400tlden 448tlye çıkmış. daha düşük seviyede bir modem alacağım.
sandalye alacaktım. 500tlden 600e çıkmış. normal ofis sandalyesi bakıyorum artık.
şimdiden her şeyi alıp gelecek aylarda oluşacağını düşündüğüm virüs artışını evden takip edeceğim. tabi virüs kapmazsam.

Hocam benim çok alacağım şey var k55 alcam ram alcam HDD de alacam :(
Elini çabuk tut, bu bilgisayar işlerinin içerisine girdiğimden beri dolar sürekli yükseliyor ve bence şu an düşmesinin en imkansız olduğu zamanlardan biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,564
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri