Bilgisayar bakma yeri

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,257
Arkadaşlar yeni bir PC alacağım fakat bulunduğum yerde fazla açıkta bakabileceğim PC olan mağaza yok istanbul Levent’deyim Levent’e yakın bilgisayar modellerine yakından bakabileceğim yer söylermisiniz İstanbul da oturan kişiler için

Yer bilmiyorum ancak satın almayı planlıyorsan direkt mağazadan almamanı tavsiye ederim.
Mağazanın çalışanı olsun osu busu olsun hep masraf ve bu masraflar yüzünden parçalar normalden çok daha pahalı oluyor.
İmkanın varsa internetten alman çok daha karlı olacaktır.

Yer bilmiyorum ancak satın almayı planlıyorsan direkt mağazadan almamanı tavsiye ederim.
Mağazanın çalışanı olsun osu busu olsun hep masraf ve bu masraflar yüzünden parçalar normalden çok daha pahalı oluyor.
İmkanın varsa internetten alman çok daha karlı olacaktır.
İnternetten alacağım zaten sadece yakından görmek istiyorum modelleri 9 bin liraya toplayacağım sağlam bişey almak istiyorum
Post automatically merged:

itopya var ama Üsküdarda ): sadece İtopyayı biliyorum
İtopya büyük bir yer mi yoksa dükkan gibi mi girince başına üşüşüyorlar mı

İnternetten alacağım zaten sadece yakından görmek istiyorum modelleri 9 bin liraya toplayacağım sağlam bişey almak istiyorum
Kocaeli'de yaşadığım için İstanbulu pek bilmiyorum ancak Google Haritalar'dan sana en yakın Vatan ve İtopya mağazalarına bakabilirsin.

incehesap var ama itopya gibi gidip de alabiliyormusunuz bilmiyorum
itopya var oda size göre karşıda kalıyor
sizi internetten almanızı öneririm şahsen bende hep öyle yapıyorum

Post automatically merged:

İtopya büyük bir yer mi yoksa dükkan gibi mi girince başına üşüşüyorlar mı
Sadece Sistem odaklı bir yer küçük bir dükkan değil videolarına bakabilrsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,968
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ