ben google kullanıyorum hem hızlı hemde biliyorum ramin yeterliyse bence google kullanArkadaşlar umarım yanlış yazmamışımdır sorum şu sizce internet tarayıcısı olarak Chrome mu Microsoft Edge mi Opera mı ya da başka mı kullanılmalı nedenleriyle beraber söylerseniz sevinirim.
Chrome veya Opera kullanabilirsin diğerlerini ben kullanmıyorumArkadaşlar umarım yanlış yazmamışımdır sorum şu sizce internet tarayıcısı olarak Chrome mu Microsoft Edge mi Opera mı ya da başka mı kullanılmalı nedenleriyle beraber söylerseniz sevinirim.
google arama motoruben google kullanıyorum hem hızlı hemde biliyorum ramin yeterliyse bence google kullan
bence edge hafif bi tarayıcıArkadaşlar umarım yanlış yazmamışımdır sorum şu sizce internet tarayıcısı olarak Chrome mu Microsoft Edge mi Opera mı ya da başka mı kullanılmalı nedenleriyle beraber söylerseniz sevinirim.
Edit:16 Gb ram 3200 MGh
O ne tam olarakOpera GX kullanıyorum gayet iyi
Direkt chromedan indirebilir miyim?O ne tam olarak
Opera nın makyajlı hali googlea yaz görürsünO ne tam olarak
Operanın oyunculara özel tarayıcısıO ne tam olarak
sitesine gir bütün özellikleri yazıyor zatenO ne tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt chromedan indirebilir miyim?
Net googleArkadaşlar umarım yanlış yazmamışımdır sorum şu sizce internet tarayıcısı olarak Chrome mu Microsoft Edge mi Opera mı ya da başka mı kullanılmalı nedenleriyle beraber söylerseniz sevinirim.
Edit:16 Gb ram 3200 MGh