Papara black card hakkında

firatbey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,791
Arkadaşlar büyük ihtimalle yarın veya sonraki gün ''Papara black card'' gelecek. Bildiğim kadarıyla her ay 500TL'ye kadar para yükleme/çekme ücretsiz, aylık kullanım ücreti de kesmiyor. Peki firma nereden para kazanıyor ? (Boş konu kusura bakmayın ama merak ettim açıkçası)

Arkadaşlar büyük ihtimalle yarın veya sonraki gün ''Papara black card'' gelecek. Bildiğim kadarıyla her ay 500TL'ye kadar para yükleme/çekme ücretsiz, aylık kullanım ücreti de kesmiyor. Peki firma nereden para kazanıyor ? (Boş konu kusura bakmayın ama merak ettim açıkçası)
sponsorluklardan tahminimce

Her türlü parasını kazanır, İninal gibi firmalar aç gözlü.
Onlara alıştığımız için bunlar bir garip geliyor hâlbuki olması gereken bu.

Normal herkes 500 tl altı yapmıyor ki ben papara kart ile binlerce lira geçiyorum ayda

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her türlü parasını kazanır, İninal gibi firmalar aç gözlü.
Onlara alıştığımız için bunlar bir garip geliyor hâlbuki olması gereken bu.
ininal piyasanın Vatan'ı gibi. Kazık ama bazılarımız almak zorunda çünkü papara kargo ile geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,047
Üyeler
186,437
Son üye
berkeaksu
Geri