cagriunveren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 379
Bizzat kendim kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim. JD 610s bakabilirsin bu arada o da çok iyi bir model.Merhaba,
Gamepower'ın Warlock Mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir klavye?
Not: Bu bütçeye daha iyi klavye var ise (Blue switch) olanından önerebilirsiniz.
Klavyeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
donanimarsivi.com
arkadaşın okumanızı istediği şeyleri bizzat kendimde yaşıyorum insert ve 9 tuşunun ledleri söndü ara sıra oyundayken çok sık olmasa da kendi kendine tuşlara basıyor bazen başka tuşa basınca düzeliyor ama bazı zamanlarda takılı kalıyor ve klavyeyi çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum tavsiye etmem James Donkey e bakın derim en kısa zamanda değiştireceğim bu klavyeyiBi okuyun derim. Aynı sorunu yaşadığını bildiğim bir çok kişi var.Gamepower Warlock Mekanik Klavye İncelemesi
Arkadaşlar, klavye mi yaklaşık 4 ay kadar önce satın almıştım. Aslında büyük bir hevesle almıştım ama zamanla o hevesim içten içe kırıldı maalesef. Ürünü 260 TL fiyatına, internet üzeriden satın almıştım, kargo süreci ve ya gelen kutuda hiç bir sıkıntı yoktu. 1 hafta olmadan ilk olarak tuşlarda...donanimarsivi.com
Çok teşekkürler, klavyeden vazgeçiyorum.Bi okuyun derim. Aynı sorunu yaşadığını bildiğim bir çok kişi var.Gamepower Warlock Mekanik Klavye İncelemesi
Arkadaşlar, klavye mi yaklaşık 4 ay kadar önce satın almıştım. Aslında büyük bir hevesle almıştım ama zamanla o hevesim içten içe kırıldı maalesef. Ürünü 260 TL fiyatına, internet üzeriden satın almıştım, kargo süreci ve ya gelen kutuda hiç bir sıkıntı yoktu. 1 hafta olmadan ilk olarak tuşlarda...donanimarsivi.com